Bucureşti FM vă aşteaptă la Gaudeamus!

afis_gaudeamus20_a3Miroase a carte bună şi a ceai cu scortişoară, savurate pe-ndelete la ceainăria Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de învăţătură, organizat de Radio România şi ajuns la ediţia 20.

Printre volume, printre oameni, printre rânduri… vom fi acolo, ca de obicei, un radio ca o carte deschisă. Pentru că Bucureşti FM este oricând dispus să ofere ajutor, vă aşteptăm la o prima lecţie. Ajutaţi-vă singuri este îndemnul nostru.

Cum o puteţi face? Aflaţi din Ghidul de educaţie medicală „Sunt primul ajutor-SPA junior”, scris de colega noastră Mihaela Arion.

Ne vedem la lansare pe 21 noiembrie la ora 17 :30 la standul Dacia, pentru prezentarea ghidului şi demonstraţii practice, susţinute de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov. În cadrul evenimentului veţi afla detalii şi despre Proiectul Pilot de Educaţie Medicală şi Prim Ajutor, adresat elevilor şi desfăşurat în 11 şcoli din Capitală.

Invitaţi: Ministrul sănătăţii Eugen Nicolăescu, secretar de stat Raed Arafat, secretar de stat Adrian Pan, secretar de stat MAI Cătălin Chiper, director STS general Marcel Opriş.

Apropo de poveşti depănate împreună la Gaudeamus, povestea noastră cu Bucureştiul continuă! O poveste de dragoste, pe care o dorim fără sfârşit…

Pe 22 noiembrie, la ora 17 :30, lansăm cartea pe care am scris-o împreună ediţia trecută, Povestea trecătorilor 3, cu subtitlul Bucureşti – manual de utilizare, un proiect născut din dragoste pentru oraşul care ne suportă cu generozitate toate capriciile.

Nu aveţi încă volumele 1 şi 2? Le puteţi descărca de pe site-ul www.bucurestifm.ro.

Am pus în pagină gândurile voastre şi, alături de prietenii de la Bucureştii vechi şi noi şi Apa Nova, vă aşteptăm cu drag la standul Dacia să vă primiţi albumul şi, de ce nu?, să daţi autografe. Doar sunteţi autorii…

Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de atmosferă, să schimbăm vorbe şi să stăm de poveşti… în perioada 20 – 24 noiembrie, la Romexpo!

De același autor

Related Articles