Chiricheș va sta mai mult departe de teren. Accidentarea lui e mult mai gravă

44

Perioada de convalescenţă a lui Vlad Chiricheş se prelungeşte, însă fundaşul naţionalei României are şanse să revină pe teren contra lui Milan, pe 21 ianuarie. Românul s-a accidentat în finalul primei reprize din meciul Fiorentina – Napoli 3-3, iar gruparea din sudul Italiei a anunţat că acesta are o întindere de gradul 1 la bicepsul femural stâng, scrie digisport.ro

Sarri spera că apărătorul central va putea fi folosit în primul joc oficial din 2017, pe 7 ianaurie, când echipa care ocupă locul 3 în acest sezon din Serie A TIM o va întâlni pe teren propriu pe Sampdoria. Dar, conform informaţiilor prezentate azi de varianta online a Gazzettei dello Sporţ recuperarea românului nu decurge chiar conform planului. Totuşi, sunt şanse bune ca în a treia săptămână din ianuarie Chiri să fie din nou apţ ceea ce l-ar aduce în discuţie pentru un loc de titular în confruntarea cu AC Milan.

Sarri are toate motive să fie îngrijorat de starea românului, care a devenit în ultima perioadă titular la Napoli. În perspectiva partidei cu Sampdoria, spaniolul Raul Albiol este suspendaţ iar Kalidou Koulibaly nu va putea fi folosit nici el, deoarece va fi plecat la Cupa Africii. Ca atare, tehnicianul de 57 de ani va fi obligat să folosească un tandem inedit în centrul apărării, Nikola Maksimovic – Lorenzo Tonelli, notează italienii.

sursa foto:digisport.ro