Dan Alexa va juca pentru Viitorul Caransebeș?

350

Dan Alexa, poate cel mai mare produs al fotbalului caransebeșean din ultimii ani, actualmente antrenor al celor de la Concordia Chiajna și-a păstrat tradiția și ca în fiecare an, în această perioadă, tehnicianul a revenit acasă. Alexa a declarat că va mai lăsa din când în când echipa de club și va veni să joace pentru Caransebeș.

Viitorul Caransebeș este o echipă de viitor, cu localnici, cu fotbaliști care joacă la un anumit nivel. Poate, din iarnă o să mă și legitimez aici că vreau și eu să mai joc câteva meciuri. Caransebeș-ul iubește fotbalul și așa este de când eram eu copil, erau stadioanele pline și atunci când se vrea performanță, toată lumea e fericită. S-a pierdut foarte mult din pasiune pentru că în zilele noastre, tehnologia a luat locul pasiunii”, a spus Alexa.

Ca jucător, Dan Alexa a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timișoara, Rapid București, FC Universitatea Craiova sau Dinamo București. A fost un jucător important al echipei naționale de fotbal a României.