George Michael plănuia să revină pe scena muzicală cu un nou album

81

Cântărețul și compozitorul George Michael, decedat în ziua de Crăciun, urma să lanseze un nou album și să revină astfel pe scena muzicală după o pauză de câțiva ani.

Paul Dainty, cel care se ocupa de promovarea lui Michael încă de pe vremea în care acesta cânta în Wham!, în 1985, a declarat că a fost la locuința artistului cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun pentru a discuta despre planurile de viitor, inclusiv despre o călătorie în Australia, în 2018. ”Este un șoc total. Eram pe cale să aranjez lucrurile cu managerul lui”, a declarat acesta pentru un cotidian din Australia, potrivit The Telegraph.

Albumul urma să fie produs de Naughty Boy. Într-un interviu acordat BBC la începutul acestei luni, Naughty Boy, pe numele real Shahid Khan, cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce, Sam Smith și Emile Sande, a confirmat aceste planuri. ”Are un album care va ieși anul viitor și va face ceva și pentru albumul meu. Abia aștept”, a spus producătorul și compozitorul. ”Nu știu la ce să mă aștept. Și, să fiu sincer, e mai misterios decât oricine altcineva, așa că sunt entuziasmat”, a completat acesta la BBC Music Awards.

Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic a murit la 53 de ani, potrivit informațiilor agentului său, care ulterior a precizat că decesul a survenit în urma unui stop cardiac.

Fanii s-au adunat în fața casei lui George Michael din Oxfordshire, dar și în preajma locuinței din Highgate, din nordul Londrei, pentru a depune flori și lumânări pe treptele de la intrare, notează The Guardian.

AGERPRES

sursa foto: unica.ro