[FOTO] România are suflet. 145.000 lei pentru bolnavii de cancer care datorită dumneavoastră au o nouă șansă la viață

312

Dacă spuneam, atunci când promovam proiectul „Muzică pentru Viață”,Radio România Reșița scrie o scrisoare de dragoste lumii, ei bine în această seară de Ajun, această scrisoare s-a trimis către Dumnezeu cu semnăturile voastre-145.000 de rânduri care înseamnă, fiecare în parte, o mângâiere, o lacrimă de bucurie pentru cei aflați în suferință. Oamenii au venit, au donat și au spus cât de importantă este această inițiativă.Jurnaliștii reșițeni au plâns de emoție, asemeni unor copii care au realizat că Moș Crăciun –EXISTĂ!

Și, DA –Există pentru familia jurnaliștilor, dar există și pentru cei bolnavi de cancer! Spiritul Sfintei Sărbători de Crăciun ne-a unit pe toți cei care știm că Dumnezeu e un Bun Cititor. Oamenii s-au înrolat în armata lui Moș Crăciun pentru a aduce celor aflați în suferință compasiunea și susținerea lor.Ce este important nu se vede, se simte, fiecare gest, fiecare gând bun este ca o rugăciune spusă împreună într-un cor umanitar ! Anul acesta Pruncul Isus se naște în ieslea încălzită de sufletele celor care s-au implicat în acest unic demers umanitar „Muzică pentru Viață”, pentru că dragostea este ca un zâmbet, niciodată nu are valoare dacă n-o dăruieşti.

Mulțumim tuturor celor care au scris alături de Radio România Reșița,  în zilele și nopțile din perioada 19-24 decembrie, cea mai frumoasă scrisoare de dragoste lumii!

Moș Crăciun Există și duce Pruncului Isus căldura sufletelor noastre în ieslea săracă, dar Binecuvântată de Speranță și Bucurie pentru cei care au nevoie de un sălaș plin de Iubire Creștină!

Mulțumim dumneavoastră! Crăciun fericit!

Anca Bica Bălălău