[ FOTO-AUDIO] Salvează o viață –cumpără costumul actorului Gheorghe Visu din filmul „Ghinionistul”!

93

Gheorghe Visu este legat de Banatul de Munte prin debutul cinematografic, în Reşiţa a făcut trei filme în orașul nostru, dar și prin prietenia ce o poartă oamenilor acestor locuri, reverența pe care o aduce memoriei marelui actor reșițean George Drăgulescu, artistul care și-a croit viața cu o scrisoare de la tatăl său în buzunar, ducând povața omului curat născut în Plugova.

Nu este lipsit de semnificație gestul său de a dona campaniei umanitareMuzică pentru Viață recuzita din ultimul său film Ghinionistul, alături de cel mai frumos mesaj de sărbători, pentru sufletele care tresar în Banatul de Munte în fața unui gest frumos făcut de unul dintre cei mai mari actori români de teatru și film în viață-Gheorghe Visu.

Prin mesajul său ajunge în inimile noastre, prin hainele ce-au personalizat personajul său, rămâne în spațiul Banatului de Munte locuitor de onoare! Un singur gest de recunoștință făcut de unul dintre voi, care apreciați donația Maestrului la adevărata sa valoare și contribuți astfel alături de marele artist la salvarea unei vieți.

Prețul de licitație începe de la suma de 300 lei. Doritorii sunt așteptați la Căsuța de Sticlă în Centrul Civic. DJ-ii noștri Laura, Valentina și Ovidiu vă așteaptă să vă înrolați în armata lui Moș Crăciun și  prin faptele bune, acum în pragul Nașterii Mântuitorului, să punem din căldura sufletelor noastre în ieslea Pruncului Isus -Iubire Creștină!

Gheorghe Visu:  „La mulți ani, Radio România Reșița, felicitări pentru tot ce faceți” !

Anca Bica Bălălău