O singură Universitatea Craiova?

Adrian MititeluPrincipalul investitor al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Adrian Andrici, a dat publicităţii o scrisoare deschisă prin intermediul căreia îi face o ofertă lui Adrian Mititelu, finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova, de fuziune între cele două grupări. În urma procesului de fuziune, Mititelu ar primi suma de un milion de euro şi 20 de procente din acţiunile clubului.

”(…) Ca să vă demonstrăm că suntem interesaţi de renaşterea fotbalului craiovean, noi, finanţatorii şi susţinătorii CS Universitatea Craiova, am hotărât, domnule Adrian Mititelu, să vă facem următoarea ofertă publică, sinceră şi bine intenţionată: pentru a pune punct războiului fratricid care a învrăjbit Craiova şi a îndepărtat mulţi suporteri de ambele echipe, haideţi să facem din cele două Universităţi una singură! Vă oferim 20% din acţiunile clubului CS Universitatea Craiova – un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursă în perioada imediat următoare. De asemenea, vă oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a vă duce mai departe războaiele în care v-aţi angrenat şi pentru a oferi clubului liniştea de care are nevoie pentru a face performanţă, aşa cum cu toţii ne dorim. Ştiţi la fel de bine ca noi că actuala dumneavoastră firmă nu mai poate fi salvată de la faliment, având, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe, datorii în valoare de 173.818.533 RON (aproximativ 40 milioane euro), sumă care nu poate fi recuperată prin niciun plan de reorganizare financiară. Iar falimentul va însemna automat o nouă dezafiliere a echipei. În aceste condiţii, oferta noastră ni se pare mai mult decât corectă.

Aşteptăm o reacţie din partea dumneavoastră până cel târziu la data de 1 decembrie 2013”, se arată în scrisoarea postată pe site-ul CS Universitatea Craiova.

Andrici mai afirmă în document că Mititelu personal a contribuit la reînfiinţarea secţiei de fotbal în cadrul clubului de mare tradiţie CS Universitatea Craiova.

Cele mai citite

Related Articles