Hercules cucerește Făgărașul!

408
HANDBALISTELE DIN BĂILE HERCULANE AU FOST PREMIATE PENTRU ACTIVITATEA DIN ACEST AN! Vreau să fiu Cristina neagu II ! – ne-a declarat una dintre tinerele handbaliste.
Sala de sport a Liceului HERCULES din Băile Herculane a găzduit în această seară festivitatea de premiere a jucătoarelor echipei de handbal HERCULES BĂILE HERCULANE  pentru rezultatele obținute în acest an pe plan competițional! Cu acest prilej, tinerele handbaliste de pe Valea Cernei au prezentat trofeul câștigat la sfârșitul săptămânii trecute la competiția națională desfășurată la Făgăraș, la care au participat 16 echipe din întreaga țară! La ceremonia de premiere a participat și conducerea administrației publice a orașului de pe Valea Cernei – primarul Cristian Miclău și viceprimarul Ștefan Peneșel – care au înmânat jucătoarelor câte un cadou simbolic ca un semn de respect din partea comuității din care echipa face parte!
Tinerele jucătoare sunt încă sub euforia câștigării trofeului de la Făgăraș, unul dintre cele mai importante din cariera lor sportivă! “Mă simt foarte bine, nu am crezut că vom câștiga pentru că au fost echipe foarte puternice, dar fiind unite am reușim să învingem! Mulțumim primarului și părinților pentru că ne susțin!”, ne-a declarat Denisa Drăgulescu. La rândul său, Alexia Rain ne-a mărturisit : “A fost și greu, a fost și ușor, dar împreună am învins! Mă simt bine alături de părinți și de susținerea primăriei și a profesorului nostru!”. De asemenea, Anda Cherciu ne-a declarat : “Turneul de la Făgăraș a fost foarte greu, am în tâlnit echipe foarte bune, dar a fost OK! Aș vrea să ajung Cristina Neagu II și să joc în echipa României!” Din lot face parte și Nicol Guran : “A fost foarte frumos la Făgăraș, a fost dificil, dar am avut și momente fericite! Sunt surprinsă de această festivitate de premiere, pentru căam crezut că avem antrenament în această seară, dar a fost un antrenament cu… dar! Vreau să fiu mai bună decât sunt acuma, să dau tot ce pot din mine!”
Echipa este pregătită de profesorul de sport Toma Drăgoiu : “Turneul de la Făgăraș a fost unul foarte bun în care am încercat să facem o figură frumoasă, unde am promovat foarte multe sportive tinere și în care, până la urmă, am ocupat primul loc, ceea ce nu ne așteptam! Sunt câteva tinere de perspectivă care muncesc, se antrenează de 4-5 ori pe săptămână și sunt trup și suflet pentru HERCULES BĂILE HERCULANE! Următorul turneu va fi în Serbia în perioada 12-14 februarie 2017, apoi în 17 februarie faza județeană, care se va desășura în Băile Herculane!”
Premiile au fost înmânate de primarul Cristian Miclău : Este un moment extraordinar ca o echipă din Băile Herculane să câștige un asemenea trofeu și împotriva echipei din Făgăraș, echipa gazdă! În această seară a fost un moment foarte emoționant pentru tinerele noastre handbaliste, care s-au bucurat foarte mult pentru cadoul simbolic oferit de Primărie! Eu sunt un om dedicat sportului și voi încuraja această activitate în toate ramurile sale!
Paul-Sever SMADU