persoane fara adapostReşiţa nu dispune de un adăpost pentru persoanele străzii, dar Primăria  are soluţii alternative, a declarat Cosmin Enuică, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul administraţiei locale. Cei care doresc, pot fi adăpostiţi provizoriu la Centrul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din municipiu, după care sunt transportaţi la adăpostul din Caransebeş, unde pot sta pe durata iernii.

Din verificările făcute până acum, pe raza municipiului Reşiţa au fost identificate 7 persoane fără adăpost care au fost informate cu privire la soluţiile pe care le au în cazul unor nopţi cu temperaturi foarte scăzute.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.