Copiii speciali ai Centrului Primăvara sunt aproape de semeni cu surprize dulci

148

O mare parte din delicatesele pregătite de copiii de Centrul de Educaţie Incluzivă Primăvara din Reşiţa au fost savurate de alţi micuţi, dar şi de părinţi şi bunici. Un stand cu multe dulciuri, preparate de mâinile  iscusite ale micilor cofetari, a fost instalat în centrul Reşiţei, lângă studioul Radio Reşiţa – “Căsuţa de sticlă”. Delicii dulci au fost transformate în brioşe, brăduţi, oameni de zăpadă, toate făcute cu multă dragoste de copiii speciali ai Centrului Primăvara. Ei ne-au colindat şi au adus odată cu ei aceste dulciuri pe care le-au scos la vânzare, în scop caritabil. Astfel că toţi banii ce sunt adunaţi pe acestea vor fi donaţi în cadrul proiectului “ Muzică pentru viaţă”.

Cadrele didactice din cadrul Centrului au fost cele care au vândut produsele de cofetărie, preparate împreună cu copiii şi tinerii cu dizabilităţi. După ce au pregătit aceste dulciuri, au îndurat frigul, dar a meritat, deoarece n-au mai rămas chiar atât de multe la stand. Mai sunt însă câteva, pe care le puteţi savura şi marţi, 20 decembrie în centrul civic al oraşului.

Mulţumim acestor copii minunaţi şi oamenilor de bine, care s-au oferit să-şi ajute semenii greu încercaţi, de această boală nemiloasă, care este cancerul.

Cristina Corocan