McLaren a arborat un steag al Mexicului cu o frunză de marjuana, ca stemă

McLarenEchipa McLaren-Mercedes şi-a cerut scuze faţă de guvernul mexican, după ce un steag al acestei ţări care avea ca stemă, printre altele, o frunză de marijuana a fost arborat deasupra unui stand cu produse oficiale de merchandising ale team-ului de Formula 1, la Marele Premiu al SUA de la Austin.

Un stand cu produse promoţionale oficiale ale echipei McLaren care a aborat un steag al Mexicului, ce avea drept stemă şi o frunză de marijuana, a atras atenţia numeroşilor mexicani prezenţi week-end-ul trecut, la Austin, pentru a-l susţine pe pilotul din ţara lor, Sergio Perez, component al team-ului de la Woking, dar şi pe Esteban Gutierrez, de la Sauber.

În scurt timp, numeroase mesaje acuzând lipsa de respect arătată de McLaren au împânzit reţelele de socializare, iar oficialii echipei britanice şi-au retras imediat produsele din cadrul standului.

Managerul McLaren-Mercedes, Martin Whitmarsh, a precizat că standurile cu produsele promoţionale nu aparţin echipei, fiind administrate de o terţă parte. “A fost un incident regretabil şi jenant în acelaşi timp pentru noi. Steagul nu era un produs oficial McLaren, vă imaginaţi. Standul era administrat de un subcontractor al unei agenţii care comercializează produsele noastre. Cu toate acestea, a fost făcută o greşeală. Am retras produsele din cadrul standului”, a afirmat Whitmarsh, potrivit espnf1.com.

Recent, McLaren anunţase că pilotul mexican Sergio Perez, care a ocupat locul 7 la Marele Premiu al SUA, va fi înlocuit în 2014 de danezul Kevin Magnussen.Sursa:Mediafax

Cele mai citite

Related Articles