Comportarea pugiliștilor reșițeni de la Clubul Sportiv Municipal a fost una meritorie în acest an

75

Comportarea pugiliștilor reșițeni de la Clubul Sportiv Municipal a fost una meritorie în acest an. Nu mai puțin de 12 medalii și-au adjudecat aceștia în competițiile naționale, iar sportivul numărul unu al secției este Daniel Anca, cel care în acest an a ocupat locul 5 la Campionatele Europene de Juniori din Ungaria.

Conducerea clubului este mulțumită, am obținut un număr de 12 medalii dintre care 4 de aur, 3 de argint și 5 de bronz. Avem doi sportivi componenți ai Lotului Național de juniori și ai Centrului Olimpic de Box, și anume, Daniel Anca la categoria 80 de kg și Costel Ruță la 46 de kg. Suntem mulțumiți de toate rezultatele, ținând cont de faptul că toți sportivii care au evoluat la seniori și-au îndreptat pașii către alte țări, unde doresc să își câștige existența, iar noi a trebuit să o luăm de la început cu alți sportivi, de alte vârste și obiective”, a spus antrenorul Gheorghe Radu.

Acesta a mai adăugat și că își dorește ca cel puțin unul dintre sportivi săi, și anume Daniel Anca să intre în topul celor mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin, având în vedere că acesta a obținut două medalii de aur, și cel mai important, locul 5 la Campionatele Europene de Juniori, în anul 2016.