Actorii Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu, într-un spectacol scris ca la Hollywood

Teatrul de Vest din Reșița pregătește spectatorilor din oraș o nouă surpriză în luna cadourilor, un spectacol invitat de la București, miercuri 7 decembrie, de la ora 19 pe scena Palatului Cultural.

Spectacolul Amantul înșelat de Orlin Diakov, în regia reșițeanului Sorin Misirianțu, care este și protagonist alături de cunoscutul actor Ioan Isaiu, o comedie care va binedispune publicul spectator.

Prin intermediul Radio România Reșița Ioan Isaiu a lansat o invitație la spectacol tuturor ascultătorilor noștri pentru o întâlnire de suflet în prag de Sărbători !

Aflat pentru prima dată în postura de invitat al Radio România Reșița, Ioan Isaiu a mărturisit:

„Am mai jucat o dată la Reșița și de această dată joc într-o comedie spumoasă care reliefează un act de viață în care ne regăsim cu toții mai mult sau mai puțin, o comedie cu absurd, dramatismși cu mult hilar. „Amantul înșelat” dezbate veșnica problematică a înșelării așteptărilor, având în centrul atenției un triunghi amoros, chiar dacă protagoniștii sunt doar doi bărbați, acea EA este omniprezentă pe genul soției lui Colombo, fiindcă se vorbește despre ea, dar nu o vede nimeni. Un personaj principal prin absențăcare se regăsește pe sine neexistând.

Această comedie a fost primită foarte bine de public peste tot pe unde am jucat-o în țară sau străinătate.Publicul și ascultătorii trebuie să mai știe că regizorul și cel de-al doilea protagonist Sorin Misirianțu este născut la dumneavoastră în oraș.Vă așteptăm miercuri seara în sala de spectacole cu mare drag” ,și-a încheiat Ioan Isaiu mărturisirea pentru iubitorii de teatru din Reșița!

La rândul său, concitadinul nostru Sorin Misirianțu-regizorul și protagonistul spectacolului Amantul înșelat a transmis prin intermediul Radio România Reșița un gând tuturor reșițenilor:

„Vin cu cea mai mare plăcere şi  cu mare bucurie în suflet să joc pentru concitadinii mei, prietenii mei,  pentru cei care îmi mai sunt apropiaţi şi dragi şi nu numai pentru ei   şi pentru cei care care doar au auzit de mine sau pur şi simplu sunt interesaţi de o piesă de teatru într-o altfel de montare. Este o comedie care categoric o să bucure sufletele reşiţenilor cu un text scris ca la Hollywood, deşi este scris de bulgarul Orlyn  Dyakov prietenul nostru, în teatrul căruia de la Ruse am montat spectacolul- Conu Leonida faţă cu reacţiunea. Colaborarea cu el consfinţeşte şi o prietenie care mă leagă de acest dramaturg, care este şi regizorul şi directorul Teatrul Dramatic Ruse.Îi aştept pe reşiţeni cu mare drag miercuri 7 decembrie de la ora 19 la Palatul Cultural din Reşiţa ”!

Miercuri seara, pentru toți cei care au primit daruri de la Moș Nicolae, dar și cei care au primit doar o nuielușă, este cea mai bună ocazie de-a primii cu sufletele deschise un spectacol frumos de teatru care îl va îndupleca pe Moș Crăciun să vină cu alte surprize!

Anca Bica Bălălău

Nota redacţiei :

IOAN ISAIU este  un actor complet  de teatru și film. A jucat în multe producții  din care amintim: Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating și în mai multe spectacole de teatru : Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

 SORIN MISIRIANȚU  a jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia,  Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege.

Este și regizorul spectacolului Amantul înșelat” și al mai multor spectacole de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București, din țară și străinătate.

De același autor

Related Articles