Cea de-a zecea ediţie a Târgului de Crăciun din Timişoara şi-a deschis oficial porţile, astăzi, în prezenţa a sute de curioşi. Primarul Nicolae Robu a pornit iluminatul festiv de sărbători, iar sute de mii de beculeţe luminează oraşul de Crăciun şi Anul Nou.

După ora 17:30, a început numărătoarea inversă, câte o cifră pentru fiecare ediţie a Târgului de Crăciun, într-un glas de către toţi cei aflaţi în faţa scenei, scrie radiotimisoara.ro.

Pe platoul din faţa Operei Naţionale Române a fost montată, ca şi în anii trecuţi, o cupolă luminoasă cu 60 000 de leduri albe. De data aceasta, cupola din centrul Timişoarei are formă stelară. Bradul uriaş de 16 metri a fost împodobit cu 50 de şiruri luminoase (1000 de beculete/leduri cu lumina caldă) şi globuri. Pe străzile Alba Iulia, Mărăşeşti, dar şi în jurul Catedralei sunt montate figurine luminoase 3D, perdele luminoase şi plase.

Şi administraţia locală din municipiul Caransebeş a deschis astăzi  Târg de Crăciun, ocazie cu care a fost aprins şi iluminatul festiv.

 

Şi lugojenii sunt aşteptaţi de astăzi până în 8 ianuarie 2017 la cea de-a IX-a ediţie a tradiţionalului Târg de Crăciun, care se  desfăşoară în Piaţa Josif Constantin Drăgan.