Premieră în justiţia din Constanţa. Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au condamnat definitiv pentru ucidere din culpă doi şoferi care au parcat neregulamentar, acţiune care a dus la producerea unui accident rutier.

Accidentul rutier care a avut loc pe data de 7 ianuarie 2010 a provocat rănirea a două persoane, una decedând la scurt timp după. Dosarul a fost închis prin condamnarea celor trei inculpaţi, vineri, 25 noiembrie.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa citaţi de ziuaconstanta.ro, pe data de 7 ianuarie 2010, un şofer, care conducea cu o viteză neadaptată la starea drumului, a pierdut controlul volanului şi a lovit două autoturisme parcate neregulamentar. În urma accidentului, o persoană a murit.

După aproape şapte ani de la producerea evenimentului, şoferul automobilului a primit 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cei doi şoferi care şi-au parcat neregulamentar maşinile au luat câte nouă luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

sursa info: digi24.ro

foto arhiva