Elevii, preșcolarii și studenții vor intra de marți într-o minivacanță

Elevii, preșcolarii și studenții vor intra de marți, după finalizarea cursurilor, într-o minivacanță, urmând a se întoarce la ore luni, 5 decembrie.

“În conformitate cu decizia Guvernului României, ziua de vineri, 2 decembrie 2016, este liberă pentru toți salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală: 30 noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 decembrie (Ziua Națională a României)”, precizează Ministerul Educației într-un comunicat remis presei.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte.

Totodată, în școlile din învățământul preuniversitar privat, hotărârea de a acorda această zi liberă este la latitudinea conducerilor acestor unități de învățământ.

În instituțiile de învățământ superior, activitățile didactice din data de 2 decembrie vor fi reprogramate/recuperate în cursul semestrului I.

AGERPRES

De același autor

Related Articles