[AUDIO] Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, la Cronometrul Performanțelor

Costinel Ristache

Luni, 18 noiembrie, invitații moderatorului emisiunii Cronometrul Performațelor de la Radio România Reșița, Daniel Babun, au fost președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Costinel Ristache și Florin Știube, președintele Comisiei Programe, Proiecte, relații cu FRF și Mass-Media de la AJF CS.

Președintele AJF Caraș-Severin, Costinel Ristache S-a născut în 20 august 1961, la Colceag  (Prahova). A început fotbalul la 8 ani, la  Rapid Mizil (campionat judeţean) . La 19 ani a jucat rugby la Sportul Studenţesc. Absolvent al Institutului de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Utilaj Tehnologic – promoţia 1984 . Absolvent al Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, Facultatea de Inginerie, specializarea Ştiinţa Materialelor –promoţia 2006 . Masterat în Marketing şi Management în Afaceri – promoţia 2007, Universitatea din Craiova, specializare Economia Comerţului -2007.

Președinte forului fotbalistic din Banatul de Munte a făcut o analiză pertinentă și consistentă a evoluției echipelor din Liga a 4-a, apreciind că că în foarte multe cazuri, echipele sunt preocupate pentru performanță sportivă. Costinel Ristache a vorbit și de cursurile de antrenori și arbitri organizate de AJF Caraș-Severin.

Un subiect pe care președintele AJF CS îl tratează cu maxim interes este implicarea tuturor în dezvoltarea fotbalului juvenil. De asemenea, Costinel Ristache are toleranță zero față de violența pe stadioane. În plus este foarte preocupat de dezvoltarea și modernizarea bazelor sportive. În acest sens, oficialul se va deplasa la fiecare echipă în parte, în perioada de pauză dintre tur și retur, pentru a afla la fața locului problemele cu care se confruntă cluburile și de-a găsi rezolvarea acestora.

Florin Știube nu a făcut un simplu act de prezență, aducând date statistice și completări la subiectele abordate.

Ascultați mai jos afirmația președintelui AJF CS, Costinel Ristache, despre campionatul selecționatelor județene de juniori:

 

Cele mai citite

Related Articles