Adrian Petrea și Cristian Pătru s-au retras. Mihai Rohozneanu preia cârma echipei HC Adrian Petrea Reșița

306

HC Adrian Petrea Reșița a bifat o nouă înfrângere și nu cu orice echipă ci cu formația de pe ultimul loc al clasamentului, CSM Făgăraș, care s-a impus cu 25-23, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin, ultima a turului.

În urma acestui eșec, dar și a problemelor financiare care au dus la rezultate slabe, și la o poziționare pe ultimele locuri ale clasamentului, a fost luată o decizie istorică în handbalul reșițean. Finanțatorul, dar și antrenorul principal al  prim-divizionarei, HC Adrian Petrea au decis să se retragă. Astfel, Cristian Pătru și Adrian Petrea, membri fondatori ai clubului, au decis să renunțe și să-l lase pe Mihai Rohozneanu la cârma echipei.

Am inceput cu un zambet, incheiem cu unul la fel de larg. Cristian Patru, Presedintele Clubului HC Adrian Petrea si Adrian Petrea, Antrenor principal al echipei de seniori HC Adrian Petrea, anunta astazi retragerea lor si predau cu incredere stafeta noului Presedinte Mihai Rohozneanu. Mult succes baieti, Misa! Avem toata speranta ca te vei bucura de sustinerea acestei constructii in continuare asa cum iti propui” , a fost mesajul postat pe pagina oficială de facebook a clubului.

Foto: Facebook