Zeci de lansări de carte în cea de-a patra zi a Târgului Gaudeamus

Interes deosebit din partea publicului pentru Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România la Centrul Expoziţional Romexpo.

Zeci de lansări de carte au avut loc şi în cea de-a patra zi a evenimentului, printre care şi cea a jurnalistului şi publicistului Cristian Tudor Popescu, intitulată “Viaţa şi opera”.

Cristian Tudor Popescu: Am scos, totuşi, această carte – ăsta e termenul, la propriu – pe criterii exclusiv literare. E vorba de o selecţie personală, o antologie de autor, atunci am scris eu proză, după Revoluţie, textele cele mai bune, aşa cum le-am considerat eu.

A fost lansată şi seria “Doi într-o carte” de Gheorghe Crăciun.

Pentru cei interesaţi de domeniul diplomaţiei, Editura Universitară a lansat lucrarea “Relaţii internaţionale şi diplomaţie. Între teorie şi practică”, semnată de Elena Chiriţă.

Şi actriţa Olga Delia Mateescu a lansat volumul “Teatru”.

Olga Delia Mateescu: Lansarea de astăzi a fost neaşteptat de caldă, nu m-am aşteptat totuşi să fie atâta lume, mai ales că teatrul nu este citiţ nu este iubit de cititori. Acest volum are cinci piese, cinci comedii, dintre care două deja se joacă şi au succes la Teatrul Coquette.

„Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de învăţătură” se va încheia mâine, când vor fi decernate şi trofeele celei de-a 23-a ediţii.

Sursa: www.romania-actualitati.ro

Cele mai citite

Related Articles