Conceptul Black Friday, preluat de pe piata americană, are mare succes în municipiul Reşiţa. De la primele ore ale dimineţii, cetăţenii au luat cu asalt magazinele cu reduceri.

În vinerea neagră a preţurilor mici, televizoarele, frigiderele şi maşinile de spălat s-au vândut ca pâinea caldă. Oamenii au profitat la maximum de reducerile puse la dispoziţie de magazinele de elctronice şi electrocasnice, aducându-le, astfel, un profit de trei ori mai mare decât într-o zi normală de lucru. Dacă unii au apreciat reducerile, alţii au refuzat să scoată bani din buzunar pe motiv că nu s-au ieftinit deloc.

Reşiţenilor le place din ce în ce mai mult să-şi facă cumpărăturile pe internet. Persoanele ocupate şi-au comandat diverse produse din faţa calculatorului. Ultimele sondaje referitoare la această campanie au arătat că opt din 10 români intenţionează să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday.

Unii oameni, care nu și-au pus bani de-o parte, au rămas doar cu privitul, însă marea majoritate a  cetăţenilor au plecat acasă cu cel puțin un produs. Cei mai strângători dintre ei au fost mai largi la pungă și au cumpărat mai multe obiecte. Reprezentanții magazinelor au declarat că Black Friday se va prelungi și în zilele următoare, când se vor mai putea cumpăra produse la prețuri mai mici decât de obicei. Totul este să aveți noroc și ceea ce căutați să mai fie disponibil pe stoc!

Daiana Roşca