[AUDIO] STOP violenţei împotriva femeilor şi traficului de persoane

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara se desfăşoară o campanie socială care vizează reintegrarea socială a victimelor traficului de persoane. Este vorba de o acţiune de colectare de haine derulată sub sloganul „Cu o haină spune STOP violenţei împotriva femeilor şi traficului de persoane”. Hainele strânse de la poliţiştii de frontieră, familiile acestora, precum şi de la reprezentanţii ANITP vor fi donate unui număr de 14 victime ale traficului de persoane, găzduite de un centru social din Timişoara. Scopul principal al acţiunii este acela de conştientizare cu privire la aceste fenomene, a violenţei şi traficului de persoane, dar şi de a îmbunătăţi calitatea vieţii femeilor care au fost afectate de aceste fenomene.

Campania este derulată în parteneriat cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane Timişoara şi organizaţiile non-guvernamentale „Generaţie Tânără” şi „Asociaţia Sirinia”. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, agentul şef adjunct Mihaela Leş, detaliază:

Acţiunea de colectare de haine se va încheia luni, 25 noiembrie, când este marcată Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei Împotriva Femeilor.

Cele mai citite

Related Articles