Previziunile astrale pentru 18 noiembrie:

Cuadratura planetelor Mercur si Neptun poate induce confuzie in gandire, ce poate fi daunatoare, mai ales daca aveti de luat decizii importante sau trebuie sa va concentrati. Pentru ca azi va lispeste simtul practic, va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri.

Scorpion Horoscop 18 noiembrie 2016

Toata viata esti la o scoala la care ai ocazia sa mai inveti ceva nou, iar lectia pe care o primesti azi tine e o lectie de management! Da, poti invata sa-ti administrezi mai bine resursele, fie ca e vorba de banii pe care ii manipulezi, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, dar ai sansa de a descoperi cum sa devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ti se ofera, ca nu cumva sa le risipesti aiurea. Invata ori de cate ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multa experienta de viata, pentru ca el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, si ti-ar putea da ponturi deja verificate.

Sagetator Horoscop 18 noiembrie 2016

Nu te simti in apele tale, te-ai trezit inca de dimineata cu o stare de slabiciune fizica ce anunta o posibila boala. Nu te lasa coplesit de aceste simptome, ci ia imediat masuri. Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente si nici nu da buzna in farmacie, pentru ca nu acolo e remediul. Il ai chiar tu, la purtator, si este in mintea ta. Daca mintea ta nu accepta instalarea bolii, daca iti spui cu tarie ca esti in stare perfecta si nu dai voie durerii sa creasca, maine te vei trezi ca nou! De tine depinde cat se puternic esti in fata fricii ca boala sa nu te doboare. Doar tu ii poti spune: pleaca! Energia vindecatoare e in tine insuti!

Capricorn Horoscop 18 noiembrie 2016

Totul se invata, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanta fara sa exersezi suficient! Esti abia la inceputul unui proiect care evolueaza promitator, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea, pentru ca e cale lunga pana la apogeul visat. Important e ca in fiecare zi care te duce spre acel tel mai inveti ceva important, mai pui o caramida la edificiul pe care il ridici, intr-un antrenament riguros si ambitios catre succes. Nu te opri din aceasta evolutie, chiar daca e lenta, dar important e ca tot ce acumulezi se aduna intr-un tot unitar de care esti mandru. Iti place cum te formezi, constient ca totul se cladeste pas cu pas, prin practica.

Varsator Horoscop 18 noiembrie 2016

Porneste cu incredere noul proiect la care te gandesti de ceva vreme, dar tot il tineai in asteptare pentru momentul pe care il considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ti stabili deja o strategie in detaliu, pentru ca multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, sa ti-l alegi, si startul, sa pornesti spre tinta visata. Pas cu pas, se vor arata toate solutiile si caile care duc acolo unde ai decis sa ajungi. Multe din aspecte utile in atingerea acestui scop vor aparea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapa la alta, deci porneste la drum cu rabdare si ambitie, atent la tot ce se iveste.

Pesti Horoscop 18 noiembrie 2016

Ti se citeste pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranta. Ai impresia ca toate merg asa cum trebuie, ca toate sunt la locul potrivit, ca mergi pe teren solid, si resimti aceasta stare generala de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care iti transmit astfel ca esti iubit, ocrotit, in siguranta, si niciodata nu esti singur. Daca te incarci de aceasta superba emotie pozitiva, vei reusi mai apoi sa o transmiti si tu altora prin gesturi, vorbe si sentimente, pentru ca… dar din dar se face rai! Ofera, daruieste, iubeste, zambeste, incalzeste si tu alte suflete!

Berbec – Horoscop 18 noiembrie 2016

Inainte de a judeca pe cineva, gandeste-te in ce stare psihica este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresiva pentru el? Ai in fata o persoana atat de fragila incat trebuie sa te porti cu ea ca si cu o floare: cu tact, cu delicatete, punandu-te mai mult in pielea sa. Inainte de a deschide gura, analizeaza un pic tonul si intentiile pe care vrei sa le transpui in cuvinte. Tie ti-ar placea sa vorbeasca cineva cu tine asa cand nu esti in cea mai buna stare emotionala? Cu siguranta nu, deci ajusteaza-ti si tu replicile pentru a nu face pe cineva sa sufere mai mult decat e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blandetii, cu iubire, poti sa-ti transmiti altfel mesajul, chiar daca e vorba de critici!

Taur Horoscop 18 noiembrie 2016

Chiar daca nu ai alaturi de tine persoana cea mai potrivita pentru starea in care te afli, nu generaliza spunand ca esti singur, ca nimeni nu te iubeste sau nu te intelege. E doar o perioada mai terna, mai rece, in care resimti un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales in relatia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt sustinute de barbati, barbatii nu sunt intelesi de femei, si de la o banala confruntare la un conflict conjugal nu mai e decat un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranta, deci nu-l privi pe cel de langa tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece si el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteti la fel de stresati, deci intelege-l!

Gemeni Horoscop 18 noiembrie 2016

Discuti cu familia despre planurile de viitor si iti place sa le iei pe toate la bani marunti ca sa descoperi pe ce resurse te poti baza. Fiecare isi aduce contributia cumva, mai pune cate o caramida oricat de mica la atingerea acelui scop. Sunt toate sansele sa se aseze lucrurile exact asa cum doreai, deci, intr-un limbaj mai comun, iti ies pasientele de minune! Poate nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca toate elementele isi gasesc exact locul cel mai potrivit, ca si cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru tine. Exista o sincronicitate perfecta, o poti numi soarta, o poti numi coincidenta, dar intervine la tanc pentru ca tu sa-ti vezi dorinta implinita.

Rac Horoscop 18 noiembrie 2016

Felul in care te priveste lumea azi iti mareste stima de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte atat de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afectiune si prietenie ca cele care vin azi catre tine, pentru ca de aici iti extragi energia de a merge mai departe. Ca atare, cand iti pierzi increderea in tine si stima de sine e la un nivel periculos, incearca sa te privesti prin ochii celor care tin cu adevarat la tine. Numai cel care te iubeste profund si sincer te va ajuta sa-ti (re)descoperi calitatile si te va incarca de energie pozitiva si curaj, ca atare tine-i pe cei dragi alaturi ca sa-ti ridice moralul. In ochii lor vezi cat de multe meriti!

Leu Horoscop 18 noiembrie 2016

Esti nesigur pe unele aspecte si se vede ca mergi ca pe o gheata subtire, prudent, temator si pesimist deopotriva. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parca s-au adunat in jurul tau numai oameni care iti prezinta viitorul in cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan cand ai mai multa energie sau care te influenteaza si pe tine in mod negativ. Nu ar trebui sa tii cont de factorii de stres din jur, pentru ca tu stii mai bine pe ce te poti baza, si in fond, fiecare intra in joc cu resursele proprii catre succes. Tu ai destule, foloseste-te de ele, nu te mai indoi!

Fecioara Horoscop 18 noiembrie 2016

Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune si, mai ales, stii s-o spui!

Balanta Horoscop 18 noiembrie 2016

Trebuie sa iti vindeci inima inainte de a incepe o noua iubire, deci nu te aventura intr-o alta relatie fara sa fii sigur ca te-ai debarasat de tot ce te mai leaga inca de cea trecuta. Iarta, uita, inchide acel capitol care tine de trecut si nu mai cauta mereu refugiu in amintirile frumoase de odinioara, pentru ca acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteste. Da, o noua iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet inca impovarat. Dar ar fi bine sa te eliberezi chiar inainte de a incepe o alta idila, ca sa nu reversi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspat pentru inima ta!