Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară îl aniversăm pe Matei Vișniec  născut pe 29 ianuarie 1956, la Rădăuţi şi este un poet și dramaturg, activ în acest moment în Franţa. A studiat istoria și filosofia la Universitatea din Bucureşti și a fost membru fondator al Cenaclului de Luni, coordonat de profesorul Nicolae Manolescu.

Îi aducem o sinceră urare de LA MULŢI ANI, în această seară, fiindcă Omul de cultură Matei Vişniec este invitatul emisiunii Boema, de la ora 22:15.

Personalitate marcantă a secolului actual, Matei Vișniec este cel mai jucat dramaturg român pe plan internațional și un simbol al patriotismului şi modestiei – valori specifice Oamenilor Aleşi.
Cu bucurie am împărțit alături de domnia sa momente de neuitat pe frecvențele Radio România Reșița.

 Despre teatru, despre România, Franţa, dar şi despre proiectele sale artistice, din care nu lipseşte teatrul reşiţean,  într-o emoţionantă mărturisire la emisiunea Boema!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău