Previziunile astrale pentru 10 noiembrie:

Trigonul Lunii cu Mercur favorizeaza luarea deciziilor si manifestarea bunului simt in relatiile cu ceilalti. Este o zi buna pentru comunicare, pentru schimbul de idei si pentru a lua decizii cu maxima luciditate.

Horoscop 10 noiembrie – Scorpion

Sefii te critica iar clientii sunt nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa raspunzi tuturor cerintelor cat se poate de bine. Posibil ca pretentiile sa fie mult peste puterile tale si desi incerci sa te auto-depasesti, tot nu poti ajunge la nivelul dorit de cei care stau cu ochii pe tine. Te poti astepta la o mustrare la serviciu, la o reclamatie agresiva sau la o marfa returnata din cauza vreunui defect pe care nu l-ai observat la timp. Incearca sa dregi busuiocul cu diplomatie.

Horoscop 10 noiembrie – Sagetator

Norocul poate aparea undeva de unde te astepti mai putin, de aceea ar fi bine sa nu refuzi vreo ocazie care nu-ti inspira incredere, pentru ca acest de acolo sare iepurele. E ca si cum esti gata sa refuzi o intalnire, sa eviti sa treci printr-un anumit loc sau sa dai cu piciorul unei situatii care ar putea avea efecte foarte bune, si daca te lasi pacalit de ispita negativa, iti vei da seama prea tarziu ce ai ratat. Ca atare fii pe faza la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii fata de care ai mari rezerve!

 Horoscop 10 noiembrie – Capricorn

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant. Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.

Horoscop 10 noiembrie – Varsator

Nu privi la cei din jur care nu-si vad capul de treburi si griji si-ti spun mereu cat sunt nefericiti. Tu nu esti asa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vietii lor cotidiene. Totul este bine in lumea ta si aceasta atitudine deschisa, tonica, optimista te va ajuta sa treci peste toate cu succes. In timp ce altii se lupta in continuare cu piedicile pe care singuri si le pun din cauza gandirii negative, tu vei fi cu un pas inainte si cu un cap deasupra privind detasat la ei. Pastreaza aceasta atitudine: e reteta succesului!

Horoscop 10 noiembrie – Pesti

Orice ar fi, tu ramai amabil si prietenos cu cei din jur, chiar si cand ei se razboiesc de la orice. In ciuda raspunsurilor agresive care vin de la ceilalti, reusesti sa-ti pastrezi calmul si diplomatia, astfel incat sa nu cazi in plasa lor. Unii iti vorbesc cu rautate, impulsivi in exprimare, dar tu te dovedesti a fi un munte de toleranta, impotriva nervilor lor, incat i-ai putea dezarma mai repede. Ei abia asteapta sa te faca sa-ti pierzi cumpatul, dar nu le vei oferi satisfactie, ci stai neclintit la toate atacurile lor violente.

Horoscop 10 noiembrie- Berbec

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Horoscop 10 noiembrie – Taur

Nu stii ce sa apreciezi mai mult la persoana iubita: increderea si fidelitatea pe care ti le arata, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le sopteste. Ai nevoie si de unele si de altele, pentru ca o relatie adevarata nu poate exista fara gesturi de afectiune, dar nici fara fapte concrete care sa sustina vorbele. Daca partenerul spune lucruri frumoase si atat, nu e de ajuns pentru o relatie de succes, ca atare arata-i ce anume astepti de la el. Poate nici nu-si da seama ca tu privesti iubirea si dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emotionala. Vrei din ambele cate putin si la fel oferi si tu: si fapte concrete, si vorbe dulci!

Horoscop 10 noiembrie – Gemeni

Nu te lasa doborat de o banala piedica. Daca te prinde intr-un moment fragil, gata sa renunti la cel mai mic hop, vei regreta mai tarziu slabiciunea de acum, ca atare aduna-ti fortele si lupta, orice ar fi. Vei fi mandru cand vei fi depasit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omeneasca de altfel, dar totul e o chestiune de vointa, totusi! Piedici exista la tot pasul, dar asta nu inseamna ca renunti de fiecare data, ci descoperi in tine resurse fantastice de energie si de ambitie pentru a ajunge acolo unde doresti, chiar daca e greu.

Horoscop 10 noiembrie – Rac

Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul! Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile! Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

 Horoscop 10 noiembrie – Leu

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

Horoscop 10 noiembrie – Fecioara

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, ca atare luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferinţelor care nici măcar nu-ţi aparţin. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

Horoscop 10 noiembrie – Balanta

Treburile casnice te preocupa mai mult, pentru ca azi ai starea necesara de a privi in jur cu mai multa atentie la detalii. Descoperi cu aceasta ocazie ca se cer facute reparatii prin locuinta, ca gradina cere ingrijire, ca nu ai mai facut curatenie de atata vreme, ca educatia copiilor lasa de dorit. Sunt astfel de momente cand descoperi cu alti ochi micile nereguli ale vietii de familie si incepi sa le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corecta. Ai neglijat multe in ultima vreme din lipsa de timp, dar incepi sa-ti faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe fagasul normal.