[FOTO-VIDEO] Trafic paralizat în Triaj. Trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit

Vremea rea a provocat un nou accident de circulaţie în zona Triaj din Reşiţa, în curba devenită deja bine-cunoscută pentru evenimentele rutiere care au loc aici.

Din cauza carosabilului umed, două autovehicule s-au ciocnit frontal. O dubiţă care circula dinspre centru spre Intim a derapat, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism AUDI. În urma impactului trei persoane au fost rănite, dar numai una a fost transportată la spital. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00 și preț de mai bine de jumătate de oră traficul a fost paralizat. Coada de mașini s-a întins până la Intim, pe durata măsurătorilor. Ciocnirea frontală a fost violentă, dar rănile sunt superficiale, grație airbag-urilor care s-au declanșat.

„Polițiștii au stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Reșița, a condus un autoturism din direcția Centru Civic spre Lunca Bârzavei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani, din Reșița. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto dar și a unui pasager”.

Astfel de evenimente au loc cel puțin o dată pe lună în zona Triaj, mai ales pe timp ploios. De fiecare dată circulația este dată peste cap, din lipsa unei variante ocolitoare care să facă legătura între Govândari și Centrul civic.

Poliţia Rutieră le reaminteşte conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed să adopte o manieră calmă de pilotare, evitând bruscarea comenzilor vehiculului. De asemenea, este absolut necesar să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi să efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare.

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios cate accidente trebuie sa mai aiba loc pana cand va avea cineva ideea geniala de a monta un parapet metalic pe mijloc??

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles