Incident deosebit de grav, la începutul săptămânii, în Piața Dacia din Timișoara. Un bărbat de 30 de ani a fost băgat în spital de doi indivizi care l-au bătut cu bestialitate. Agresorii sunt de negăsit.
Victima, un tânăr om de afaceri din Timișoara în vârstă de 30 de ani, mergea spre mașină, pentru a pleca la birou. Autoturismul era parcat pe strada Dropiei, iar când bărbatul a pus mâna pe mânerul de la ușă, a fost atacat de doi indivizi. Agresorii l-au pus imediat la pământ și l-au lovit cu bestialitate, în special în zona capului. La ora respectivă zona era destul de circulată, iar atacul a fost văzut de mai multe persoane.

Martorii povestesc că cei doi indivizi au coborât dintr-o mașină neagră, un Volvo sau un Volkswagen Passat, erau îmbrăcați cu geci negre și glugi pe cap și nu au urmărit decât să îi facă rău tânărului.

Acesta avea la el o sumă de bani, telefonul mobil, dar și un lanț de aur la gât. Agresorii nici nu s-au atins de ele și, după ce l-au lăsat într-o baltă de sânge, au fugit. Unul dintre ei a sărit direct în mașina neagră la al cărei volan se afla o femeie, iar celălalt a urcat în autoturism ulterior, după ce a fugit printre blocuri.

Bărbatul a rămas pe jos într-o baltă de sânge și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul a fost ținut sub supraveghere de medici timp de câteva zile și abia acum va merge la poliție să depună plângere. Oamenii legii au deschis însă un dosar penal pentru loviri și alte violențe și au reușit până acum să audieze câțiva dintre martori. Cine poate oferi informații despre numărul de înmatriculare al mașinii cu care au fugit agresorii sau despre identitatea lor este rugat să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să sune urgent la 112.

SURSĂ: TION