[AUDIO] Conferință de presă cu planuri și alternative marca PDL

20131116_161251Prim-Vicepreședintele PDL, Andreea Paul, prezentă în Caraș-Severin, a susținut astăzi o conferință de presă la care s-au prezentat alternative la gestionarea problemelor apărute în timpul actualei guvernări. Printre acestea sunt alternative la educație prin patru inițiative legislative depuse în parlament, alternative pentru sectorul energetic, pentru o mai bună gestionare a fondurilor europene, cât și alternative de relansare economică prin relaxare fiscală.

Cele patru inițiative legislative care compun alternativele PDL pentru educație sunt ”Bursa investitorului”, un proiect de lege vizează facilități fiscale acordate agenților economici care oferă burse eleviilor și studenților, ”Masă la școală”,  parteneriat public – privat pentru construcția de grădinițe și creșe și modernizarea programei școlare.

În ceea ce privește alternativa PDL pentru sectorul energetic, Andreea Paul susține că este nevoie de întocmirea noii Strategi Energetice a României, la care în mod firesc trebuie ca toți decidenții politici să contribuie, pentru că susține PDL, Roânia poate să își asigure o dependeță energetică inteligentă.

Alternativă găsită de PDL și prezentată de prim-vicepreședintele partidului, Andreea Paul, pentru o mai bună gestionare a fondurilor europene este de gestionare a proiectelor de mare infrastructură cu caracter trans-regional și a Programului de Asistență Tehincă pentru a avea o imagine de ansamblu asupra capacității structurilor de management regionale.

În același timp este nevioe și de o relaxare fiscală pentru o relansare economică, iar județul Caraș-Severin ar putea fi unul din direcții beneficiari a acestor soluții întrucât situația economică este deficitară a precizat Andreea Paul, prim-vicepreședintele PDL în conferința de presă susținută astăzi:

Cele mai citite

Related Articles