Michael Massee a murit,actorul care l-a împușcat mortal pe fiul lui Bruce Lee

371

Actorul Michael Massee a murit la 61 de ani. Acesta a rămas în istorie ca actorul care l-a împuşcat accidental, dar mortal, pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, în timp ce filmau împreună la  lungmetrajul „The Crow”.

Reprezentantul starului a confirmat moartea acestuia pentru revista Variety, miercuri, însă nu  a oferit detalii despre moartea acestuia.

negt6ghprl6wkh_2_b

 

Massee l-a împușcat în abdomen și l-a ucis pe fiul celui mai influent practicant de arte marțiale, pe 31 martie 1993, pe platoul pe care era filmat „The Crow” (n.r.-Corbul). Brandon Lee a murit la câteva ore după incident, în spital, după o operaţie nereuşită, la vârsta de 28 de ani.

Echipa de filmare i-a pregătit în mod neglijent o armă pentru o scenă în care personajul interprewtat de Massee,  Funboy, trebuia să-l împuşte pe Eric Draven, interpretat de Brandon Lee, iar acest lucru s-a dovedit a fi fatal.

Michael Massee a vorbit ulterior despre evenimentul tragic, declarând că nu a vizionat niciodată filmul: „Nu cred că poţi vreodată trece peste aşa ceva.” Actorul și-a luat apoi o pauză de un an în carieră, însă a revenit şi a jucat în filme precum ‘Tales From The Hood’, ‘Seven’, ‘Lost Highway’, ‘Amistad’, ‘The Amazing Spider-Man’ şi ‘The Amazing Spider-Man 2’. El jucat şi în serialele de televiziune ‘Fringe’, ‘Supernatural’, ‘CSI’, ‘House’ şi ‘Flash Forward’.

Sursa info : libertatea.ro