O nouă serie Dacia Duster, numită Black Touch.Vezi cât va costa

316
dacia
dacia

Cu ocazia întâlnirii Dacia Duster Camp 2016, producătorul auto de la Mioveni a prezentat noua serie limitată Dacia Duster, numită Black Touch.

La exterior Dacia Duster Black Touch are un pachet estetic de culoare neagră. Grila frontală a primit accesorii glossy black, iar panourile laterale au protecţii suplimentare. De asemenea, oglinzile laterele sunt disponibile tot în culoarea neagră, în timp ce ramele proiectoarelor de ceaţă au culoarea gri.

Dacia Duster Black Touch  are volanul îmbrăcat în piele, navigaţie şi o zonă centrală acoperită de acelaşi plastic glossy black.

Noua Dacia Duster Black Touch va putea fi comandată în versiunile 4×2 şi 4×2 alături de motorul dCi 110, dar şi cu unitatea pe benzină de 1,6 litri.

În plus, modelul de la Mioveni poate fi comandat, în funcţie de preferinţe, şi cu transmisia EDC, premiera pregătită de români pentru Salonul Auto de la Paris.

Pretul de pornire pentru acest pachet este 17,100 de euro, iar pentru acesti bani vei primi propulsorul de 1.2 litri TCe de 125 de cai putere si tractiune pe fata,grila radiatorului si capacele oglinzilor vopsite in negru lucios, conturul luminilor de ceata cu aspect crom satinat, stalpii usilor negri si jante pe 16 inchi.

sursa info: gandul.info