[AUDIO-FOTO] Bianca Ionescu și Daniela Vlădescu: „Bănățenii să vă asculte în continuare pentru că faceți emisiuni superbe Radio Reșița” !

 În perioada 10 octombrie – 19 octombrie, 2016, municipiul de pe Bârzava este gazda celei de-a XXXV-a ediție a manifestării „REȘIȚA ÎN 10 DIMENSIUNI”, organizată de Casa de Cultură a Sindicatelor „Corneliu Diaconovici”.

Marian Apostol, amfitrionul reșițenilor,  s-a înconjurat de o vastă „distribuție” culturală și invită reșițenii  în sala de spectacole. Prima provocare musicală  a avut loc în  această seară, în cadrul celei de-a șasea zi a manifestărilor, când reșițenii s-au bucurat în  sala de spectacole a Casei de Cultură de  o reîntâlnire de suflet cu două mari soprane  ale muzicii clasice românești, respectiv  Bianca Ionescu și Daniela Vlădescu, în concertul  de operă și operetă „Două vieți pentru muzică”.

Bianca Ionescu este directorul  interimar al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din  București  și prim solistă  a respectivei instituții, o voce consacrată și apreciată în țară și peste hotare.

Daniela Vlădescu este director la Teatrul de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanța, deasemenea o voce consacrată a și binecunoscută melomanilor din țară și de peste hotare.

Cele două artiste au transmis reșițenilor crezul lor artistic, care le-a devenit un scop de viață, singurul mod de-a lupta pentru o lume mai bună în care Binele și Frumosul au nevoie de acceptare și apreciere, dar acest lucru se poate face doar prin educație și unitate în promovarea adevăratelor valori culturale.

 

dbvb

 

Daniela Vlădescu a transmis reșițenilor:

„Liniște și iubire. Să nu uităm că ceea ce împărțim celor din jur , tot asta vom primii. Să nu ne așteptăm la minuni, dacă noi aruncăm cu tot ceea ce este mai rău. Tot ce ne poate mai buni este cu siguranță Cultura, fiindcă ne face Oameni Superiori”.

Bianca Ionescu a îndemnat bănățenii să rămână pe 105,6 FM:

„Să vă asculte în continuare pentru că faceți emisiuni superbe Radio Reșița”,.

„Această ediţie este organizată împreună cu câteva instituţii importante din oraş, spre deosebire de alte dăţi am reuşit să atragem în proiect un plus de valoare adăugată importantă prin colaborarea cu ele. Ţin să mulţumesc în mod special doamnei Laura Sgaverdea, managerul Radio Reşiţa care este un partener foarte important, pentru că a acceptat să  facă parte din acest proiect”, a mărturisit directorul Casei de Cultură, Marian Apostol, sosit în studioul Radio Reșița împreună cu distinsele doamne, care au apreciat la rândul lor susținerea nocondiționată pe care Radio Reșița o depune în calitate de partener și promotor al actului cultural de calitate.

Întreaga emisiune, cu mărturisirile celor două mari  artiste,  o puteți asculta într-o ediție viitoare a emisiunii Boema, pe 105,6 FM.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles