Horoscop 14 octombrie 2016

Previziunile astrale pentru 14 octombrie:

Sextilul Mercur-Saturn insufla dorinta de a fi mai gospodar, de a face imbunatatiri in casa. Simtiti un respect deosebit pentru oamenii cu studii sau pentru oamenii de stiinta. De aici, apare dorinta de a studia.

Balanta Horoscop 14 octombrie

Este o zi pe placul tau, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Intalnesti persoane a caror prezenta iti face multa placere. Primesti un telefon de la cineva drag si numai auzul vocii sale te face sa zambesti. Iti intra cineva in casa iar atmosfera pe care o creeaza acesta prin simpla sa aparitie face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru ca de la oameni si din spatii aglomerate vin azi cele mai placute surprize. Iesi in lume si bucura-te de vesti bune!

Scorpion Horoscop 14 octombrie

Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trist care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reusi sa depaseasca impasul major si nu va uita niciodata ceea ce ai facut pentru el la nevoie. Fii trup si suflet alaturi de cei care trec prin situatii critice, pentru ca vei gasi de fiecare data solutia care sa-i scoata chiar si din cea mai adanca prapastie.

Sagetator Horoscop 14 octombrie

Oboseala isi spune cuvantul. Esti epuizat pe ultima suta de metri a unei activitati pentru care ti-ai consumat toate resursele. In loc sa tragi tare ca sa termini ceea ce se apropie de sfarsit, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti aduna fortele. E chiar recomandabil sa te detasezi de miezul actiunii, chiar acum la final, pentru ca vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi vazut daca ai fi ramas concentrat la problema respectiva. De pe margine, fara stres, observi la timp ce ai scapat din vedere ca sa remediezi totul inainte de a pune punct.

Capricorn Horoscop 14 octombrie

Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

Varsator Horoscop 14 octombrie

Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu sau la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie. Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul in care trebuie sa accepti pe cineva nou in preajma, fii precaut si cunoaste-l cat se poate de bine.

Pesti Horoscop 14 octombrie

Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanta, de totala detasare, in care sa iti aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, usoare ale vietii. Ce atata incrancenare, obsedat de tot felul de probleme? Arata ca reusesti sa te rupi de orice si sa te simti bine alaturi de cei care te invita la joaca sau la aventura.

Berbec Horoscop 14 octombrie

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii pasi aduc deja si primele piedici. Nu trebuie sa te lasi influentat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice inceput de drum, deci trebuie sa-ti mentii interesul viu, pentru ca de hopuri nu scapa nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambitie impotriva celor ce ti se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru ca succesul acestui proiect depinde enorm de vointa ta, de energia pozitiva pe care o investesti si de curajul de a trece peste toate oprelistile, deloc putine, care se vor ivi pe parcurs.

Taur Horoscop 14 octombrie

Apare in preajma ta o persoana ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru ca anima atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viata si mai optimist), ori pentru ca iti ofera un ajutor binevenit intr-un moment culminant. Esti mandru de tovarasia cu aceasta persoana, pentru ca ai ceva de castigat de la el. Ori intervine salvator intr-o problema care te preocupa, ori te bucuri de protectia sa si, alaturi de el, ajungi mai usor la un scop propus.

Gemeni Horoscop 14 octombrie

Grijile devin exagerat de mari, probabil din cauza influentelor nefaste din anturaj. Discuti cu prietenii despre diverse probleme dar, in loc sa te incurajeze si sa te scoata la liman, mai mult te impovareaza. Daca stii ca astfel de argumente nu te ajuta, mai bine nu mai discuta cu nimeni, ci lupti sa le rezolvi de unul singur. La sensibilitatea de care dai dovada azi, orice cuvant devine motiv de stres si de ingrijorare, de aceea ar fi bine sa privesti totul logic, cu o atitudine rationala, fara sa lasi frica sa conduca.

Rac Horoscop 14 octombrie

Reusesti sa pacalesti o situatie astfel incat totul sa iasa in favoarea ta. Nu te simti vinovat cu nimic, tu consideri ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a ajunge la acest rezultat caci, uneori, scopul scuza mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte cai pentru a ajunge la acest tel, dar ce mai conteaza acum legile scrise sau nescrise, daca totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate insemna de fapt esecul altei persoane, dar… asta-i viata!

Leu Horoscop 14 octombrie

Toate merg pe dos astazi in relatia cu ceilalti. Unii te irita si te ataca permanent cu acuze pe care poate nici nu le meriti, in timp ce altii te trag inapoi cu povesti panicarde care au efect asupra psihicului tau nu tocmai puternic. Din cauza celor din jur nu-ti merge tie perfect astazi, pentru ca auzi tot felul de vesti neplacute si bati pasul pe loc din cauza indoielilor sau rautatilor celor care iti tin companie. Nu te astepta la succese marete, ci mai degraba la esecuri. Neimportante, totusi.

Fecioara Horoscop 14 octombrie

Nu esti in apele tale iar problema care te tine astazi pe loc te impinge incet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunti, ci incearca sa cauti dincolo de aparente. Nu ceea ce stii sau ceea ce se vede la suprafata este adevarata valoare a lucrurilor, ci exista ceva mai mult de atat. Criza care te paste astazi este de natura emotionala, pentru ca reactionezi ciudat la problemele care te tin pe loc: lacrimi, panica, izolare, auto-invinovatire.

Cele mai citite

Related Articles