Un tânăr a fost împuşcat mortal, de un poliţist, în timpul unei partide de vânătoare

Un tânăr de 26 de ani, din Deva, a fost împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare ce a avut loc în zona Alun-Boşorod, din Munţii Şureanu, principalul suspect în acest caz fiind şeful de post din comuna Boşorod, participant şi el la aceeaşi acţiune.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Hunedoara, partida de vânătoare a avut loc vineri după-amiază şi a fost organizată legal. Grupa formată din cinci persoane plecase la vânat de mistreţi pe fondul de vânătoare 50 Ursici. În urma unui accident de vânătoare, victima a fost împuşcată într-o zonă vitală a corpului, iar până la sosirea unei echipe medicale, bărbatul a decedat.

Poliţia oraşului Călan a fost sesizată de acest accidenţ iar echipele de poliţie, însoţite de procurorul criminalisţ s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice în astfel de situaţii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, ancheta fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Având în vedere calitatea de poliţist a prezumtivului autor, IPJ Hunedoara a declanşat, la rândul său, o anchetă administrativă în acest caz.

Toate armele de vânătoare au fost ridicate în vederea expertizării.

Victima accidentului de vânătoare este fiul unui om de afaceri din Deva, el administrând un complex de agrement situat pe malul râului Mureş, în apropiere de oraşul Simeria.

AGERPRES

FOTO: Facebook

Cele mai citite

Related Articles