14 migranți depistați în timp ce încercau să intre ilegal în România

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara, cu sprijinul politiștilor din cadrul Poliției Teremia Mare, au depistaţ în cadrul acțiunilor de supraveghere desfășurate la frontiera de sud-vest, 14 migranți care încercau să treacă ilegal frontiera din Serbia.
Astăzi în jurul orei 00.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au observat, cu ajutorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica, un grup de persoane care se deplasa pe jos, peste câmp, dinspre Serbia spre România.
Au fost depistate în vegetația din zonă, în apropierea localității Moravița, 11 persoane din care 6 bărbați, o femeie și 4 copii,  care au fost preluate ți transportate la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări.
Persoanele în cauză nu aveau documente de identitate asupra lor si au declarat că sunt cetățeni sirieni, irakieni, egipteni și algerieni. Persoanele adulte au vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, iar copii au vârste cuprinse între 5 și 11 ani. De asemenea, adulții au mai declarat că au plecat din Serbia cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara

De același autor

Related Articles