Previziunile astrale pentru 5 octombrie:

Sextilul Venus-Pluton aduce o limpezire a situatiilor, o intelegere mai profunda si mai corecta a locului pe care il ocupati in familie sau in societate.  Este posibil sa simtiti nevoia de a prelua initiativa in camin sau in plan sentimental, in ideea de a lamuri lucrurile.

Balanta Horoscop 5 octombrie

Ai avea multe de spus cuiva din fata ta, dar ceva te opreste sa fii atat de sincer si sa-ti deschizi inima. Ti-e frica sa nu riposteze, sa nu inteleaga gresit, sa nu aiba si el replici carora sa nu stii cum sa le faci fata, dar nu e bine sa-ti tot reprimi parerile. Daca ai ceva de spus, spune, indiferent de reactiile celor carora te adresezi. A tacea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage in banca ta lasand pe altul sa se manifeste, ar fi un semn de slabiciune, poate si de lasitate, or ideile pe care vrei sa le expui merita sa fie cunoscute. Fa un pas in fata si spune ce gandesti, ce simti, ce doresti, nu mai tine in tine!

Scorpion Horoscop 5 octombrie

 Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma greutatilor sau probelor prin care treci pentru a depasi acest impas, ci priveste cu luciditate si intelepciune, ca sa vezi ce ai de invatat din asta. Iti faci griji fara motiv, ti se pare mult prea greu pentru nivelul tau actual, dar daca te-ai detasa un pic de asa zisa gravitate a situatiei, ai vedea ca nu e nici grav, nici rau, nici dificil de rezolvat. Daca privesti totul cu teama si cu pesimism, e si normal sa nu vezi in jur decat hopuri, dar daca ai analiza la rece, ca si cum nu ai fi tu implicat, ai descoperi repede cai de iesire.

Sagetator Horoscop 5 octombrie

Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere. Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente. O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Capricorn Horoscop 5 octombrie

Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

Varsator Horoscop 5 octombrie

Nu face din tantar armasar, altfel tot tu iti strici ziua! Lasa stresul deoparte si nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare vei avea tot timpul, dar numai tu le dai mai multa atentie decat ar merita. Azi dai piept cu o serie de nimicuri care te scot, de-a dreptul, din sarite, dar daca reusesti sa le tratezi cu indiferenta, vei trece mult mai repede peste ele. Tu esti cel care le faci sa para mai importante sau mai grave decat sunt, pentru ca cea mai buna solutie, in asemenea situatie, ar fi sa nici nu le bagi in seama, dar e greu de crezut ca vei reusi sa nici nu le observi.

Pesti Horoscop 5 octombrie

Felul in care ti se adreseaza unii este nedrept, pentru ca te critica, te judeca, te ataca agresivi cu vorbe dure, pe care e si normal sa le pui la inima si sa suferi. Gandeste-te ca relatia cu acesti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti atinge marile scopuri, deoarece drumul catre succes nu e intotdeauna presarat de petale de trandafiri ci si de dispute, controverse, dusmanii si hopuri. Ei sunt proba ta majora de incercare, dar de care poti trece cu brio!

Berbec – Horoscop 5 octombrie

De unde nici nu te astepti, azi ai putea primi vesti excelente cu privire la bani. E ca si cum descoperi o noua sursa de venit sau reusesti, numai tu stii cum, sa faci banii de care dispui sa sporeasca! Bravo tie, ai idei bune si profitabile de a castiga mai mult, dar ti se cere mai multa energie depusa in proiectele tale. Cu cat muncesti mai mult, cu cat iti extinzi mai mult orizonturile si te implici in mai multe directii generatoare de venit, cu atat ajungi mai rapid la prosperitate, ca atare, daca vrei bani mai multi, nu te limita la ceea ce faceai si inainte. Cauta si alte idei creatoare care sa te puna la treaba pentru un profit binevenit.

Taur Horoscop 5 octombrie

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.

Gemeni Horoscop 5 octombrie

Ai planuri mari si vise imense, dar nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poti mai mult decat ai putea crede despre tine insuti, ca atare lasa modestia sau frica de esec la o parte, pentru ca esti pregatit pentru orice provocare, oricat de indrazneata ar fi. Alege-ti tinte mari, nu te multumi cu putin, vezi cat de multe lucruri cu adevarat importante iti doresti de la viata si concentreaza-te asupra lor. Esti intr-un moment in care esti ajutat sa-ti implinesti cele mai mari vise, deci merita sa ridici stacheta cat mai sus. Poti si singur, dar apar si suficiente persoane care pot juca si ele un rol important in succesul tau final, ca atare apeleaza la serviciile lor. Ai de invatat din asta!

Rac Horoscop 5 octombrie

Simti ca in jurul tau sunt oameni nesinceri, cu doua fete, si vrei sa stai departe de ei, ca nu cumva sa-ti creeze neplaceri. Intuitia iti atrage atentia asupra adevaratelor ganduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reusi sa te izolezi mai bine in acele medii unde planeaza relele intentii, ipocrizia, prietenia falsa. Mai bine singur decat intr-o companie mincinoasa! Dar nu exagera totusi: avand impresia ca peste tot sunt numai inamici, ai putea tine la distanta si oameni care ar merita increderea ta, dar, din prudenta, le interzici si lor accesul catre tine.

Leu Horoscop 5 octombrie

Pleci la drum cu sufletul inchis, de parca nu ai avea nici un chef sa faci acum aceasta calatorie sau cu teama pentru ceea ce te asteapta la destinatie. Cand nu ai o atitudine pozitiva cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e si normal sa inceapa sa apara problemele la tot pasul, ca atare, daca nu iti poti modifica starea psihica inaintea plecarii, mai bine nu mai pleci deloc. Pune un zambet pe chip si gandeste pozitiv pentru ca numai asa poti evita situatiile neprevazute care stau la panda.

Fecioara Horoscop 5 octombrie

Primesti un stimulent excelent care te impulsioneaza sa faci pasi mari spre scopul pe care ti l-ai propus. Esti in fata unui sens interesant, dar nu ai curaj sa-i dai startul fara o motivatie. Aceasta poate veni azi in cea mai atragatoare forma si te obliga sa pornesti la drum, convins ca la final te asteapta rezultate dintre cele mai minunate! Nu sta pe loc, nu astepta sa faca altul in locul tau, pentru ca initiativa combinata cu dorinta de schimbare pot genera un succes de toata frumusetea ce va sta la baza altor reusite viitoare. Acum e momentul!