CSM Școlar Reșița nu a reușit să obțină revanșa în fața celor de la Ripensia Timișoara

80

CSM Școlar Reșița nu a reușit să se impună în fața celor de la Ripensia Timișoara. Reșițenii  au cedat cu 1-3, în etapa a V-a din Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a. Elevii lui Leontin Doană veneau după două victorii consecutive și sperau să continue seria, mai ales că evoluau pe propriul teren, atmosfera fiind întreținută de galeriile celor două echipe. Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 30, după ce Nanu a transformat penalty-ul acordat în urma faultului făcut de Bloju asupra lui Mediop, cel care a reușit următoarele două goluri pentru timișoreni. Unicul gol al reșițenilor a fost reușit de Costachi, din penalty.

”Prima repriză am început mai slab. În repriza secundă ne-am mai revenit. Eu zic că meciul a fost decis la ocazia lui Ponoran. La 2-1 pentru Ripensia am avut centrarea lui Costescu în șase metri, la Ponoran, și el a dat pe lângă poartă. Dacă făceam 2-2, eu zic că puteam întoarce rezultatul. Din păcate, greșelile făcute de fundașii centrali în meciul cu Ighiu s-au reptat și astăzi. Dacă la Lugoj au jucat fără greșeală, acum n-au avut constanță în joc și jocul ne-a pedepsit. Când iei trei goluri acasă, nu am cum să felicit apărarea. Nu e ok. Oricât de bine ai juca, dacă iei trei goluri acasă e greu să câștigi meciul”, a spus antrenorul Leontin Doană, care și-a băgat elevii în ședință imediat după meci.

Cele două formații s-au mai întâlnit și în această vară în meciurile de pregătire, Ripensia reușind să câștige cu scorul de 3-2 împotriva Școlarului, într-o partidă care a avut loc tot pe terenul din Valea Domanului.