Revista Playboy, cunoscută odinioară pentru iepurașii și fotografiile sale erotice, prezintă pentru prima dată în paginile sale o musulmancă purtând văl, într-un pictorial care a suscitat deopotrivă critici și laude, relatează AFP.

https://www.youtube.com/watch?v=1kUIgYVmeNQ

Jurnalista americană de origine libiană Noor Tagouri apare în ediția din octombrie la secțiunea intitulată “The Renegades Issue” care se focalizează asupra bărbaților și femeilor “care riscă tot — chiar și viața — pentru a face ceea ce le place“.

Jurnalista în vârstă de 22 de ani care lucrează pentru rețeaua de informații video Newsy este fotografiată îmbrăcată într-o geacă de piele, cu bascheți în picioare și un văl kaki pe cap.

Apariția lui Noor în noua versiune Playboy a fost salutată de mulți ca un progres, în timp ce alții au criticat-o deschis pe tânără.

Playboy este sinonim cu pornografia’, denunță publicația online The Muslim Vibe, argumentând că revista fondată de Hugh Hefner tratează femeile ca obiect, le transformă în marfă și le sexualizează provocator de multe decenii încoace.

sursa info: agerpres.ro

sursa foto: puterea.ro