Previziunile astrale pentru 30 august:

Trigonul Lunii cu Saturn poate sa aduca momente placute, mai ales pe plan sentimental. Aveti ocazia sa faceti gesturi frumoase sau sa va bucurati de aprecierea partenerului.
Puteti sa va ganditi serios la planuri de viitor in ceea ce priveste viata sentimentala, pentru ca au sanse mari sa se realizeze.

Fecioară

Cariera ta ajunge intr-un punct de apogeu de care esti foarte mandru, ca si cum ai obtine un loc fruntas intr-o competitie sau ai obtine, dupa eforturi sustinute, un document ce va sta la baza succesului tau profesional de acum inainte. Poate esti la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare si esti foarte multumit de rezultate, si pentru ca ai o patalama la mana, ai curaj sa tintesti mai sus, catre o pozitie superioara, o functie de raspundere sau un nivel mai inalt in ierarhie. Insista, sansele pot tine cu tine pentru o lansare in forta.

Balanta

E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, cati muncesc umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni colective incep sa se vada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.

Scorpion

Ai impresia ca lumea nu te intelege corect, desi faci eforturi mari pentru a-ti exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de perceptie a informatie, ci de receptare a emotiilor, pentru ca nici tu nu le transmiti in cea mai clara forma, dar nici ei nu fac nimic sa-si deschida inima mai larg ca sa le primeasca. Nu te astepta nici la semnale prea vii de afectiune, nici la vorbe prea calde, pentru ca azi fiecare e concentrata pe propriile probleme, fara sa acorde atentie celor din jur. Mai degraba tu reusesti sa te apleci asupra nevoilor altora, decat sa incerce vreunul din preajma ta sa te asculte cu inima.

Sagetator

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Capricorn

Datorita anturajului foarte tonic in care te afli, si ziua ta va fi una de mare succes. Te molipsesti de buna dispozitie de la cei din jurul tau si ai o colaborare foarte buna cu toata lumea. Parca ati forma o mare familie deoarece fiecare participa trup si suflet la evenimentele celorlalti. Poate se iveste si o ocazie excelenta de celebrat, pentru ca v-ati adus cu totii contributia la o mare reusita care acum merita pusa mai mult in valoare. Nu se poate vorbi de o competitie, de o lupta pentru suprematie aici, de parca fiecare e castigator in felul sau.

Varsator

Lasa-ti inima sa respire din nou, pentru ca ai tinut-o inchisa intr-o zona obositoare care a lasat urme asupra ta. E momentul sa te descatusezi de emotiile negative in care ai stat captiv de buna voie, desi ai fi putut lupta cu aceste stari nefaste. Lupta cu depresia, cu tristetea, cu senzatia ca nimeni nu te iubeste, pentru ca te inseli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, si pentru ca orizonturile sunt innegurate, ai tendinta de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alaturi de tine pentru a-ti distrage atentia de la ceea ce te apasa, totul e sa-l lasi sa te ajute.

Pesti

O vreme ai stat pe margine asteptand nici tu nu stii ce anume, dar azi iei taurul de coarne si faci un mare salt inainte, iesind din zona de confort. Nu trebuie sa astepti pasiv sa se intample o minune, ci succesul depinde numai de propria ta vointa. Depaseste-ti propriile temeri, limite, incertitudini si fa un pas in fata, pentru ca primul pas e cel mai greu, dupa el vine o intreaga poveste. Este un moment excelent sa-ti pui vointa la treaba, pentru ca nu asteptarea cuminte de pe margine e solutia in situatia de fata. De tine depinde sa dai startul curajos intr-o noua aventura, chiar daca nu e deloc una simpla.

Berbec

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect caruia ii acorzi importanta marita. Esti mandru de tine, si meriti un premiu! Indiferent in ce ar consta acest dar pe care ti-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfactia majora care te invaluie. Probabil ai fost apreciat de sefi si evident ca te simti bine in aceasta postura. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau in confruntare profesionala, depasindu-ti rivalii puternici, si orgoliul tau ajunge la cote maxime. Meriti aceste laude, deci lasa modestia la o parte si vorbeste tuturor cu emfaza si incredere despre valoarea ta. Daca tu n-o faci, atunci cine?

Taur

Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial. E o chestiune de noroc, maine nu va mai trece pe aici. Poate ti-e frica sa incerci, sa risti, sa profiti de ocazie, dar daca iti reprimi dorinta, nu vei mai avea parte de aceleasi auspicii norocoase altadata. Trebuie sa fii pe faza, spontan in reactii si raspunsuri, sa nu ceri timp de gandire si nici sa cauti scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc. Te vei felicita singur ca ai fost atat de iute cand ai spus da, ca atare ia taurul de coarne si profita de rarisima – sau chiar unica – ocazie care se iveste

Gemeni

Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii. Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul. Daca nu tii cont de toate aceste piedici, vei vedea ca poti realiza orice numai bazandu-te pe propriile forte. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e sa ai si ambitia de a lupta cu piedicile puse intentionat de inamicii care nu au incredere in sansele tale de reusita. Tu ai incredere si asta conteaza cel mai mult!

Rac

Simti adevarul cu inima, nu cu mintea sau constiinta, ca atare asculta ce-ti spune vocea din interiorul tau, esti prins intr-o situatie in care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, si nu gasesti deocamdata argumentele logice care sa scoata adevarul la iveala. In schimb, intuitia ta e mult mai ascutita, acordata pe o alta frecventa decat ratiunea, si semnaleaza subtil unde e hiba. Lasa-te purtat de ce-ti transmite sufletul ca sa ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru ca momentan nu poti explica ce anume te face sa spui ca e gresit totul, e doar un feeling, nu o demonstratie logica. Asa simti!

Leu

Ai alaturi de tine oameni care au deplina incredere in tine si care te sustin in ceea ce faci, iar sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce ai mai bun in tine. E cu totul altceva sa faci echipa cu persoane mature, serioase, care, cand promit ceva, chiar duc la indeplinire, si ca sa nu-i dezamagesti incerci sa te comporti si tu ireprosabil. Sunteti cu totii implicati intr-un proiect cu miza mare, din care se poate castiga ceva important – faima, bani, pozitie, recunoastere – deci nu trebuie sa faci nimic la voia intamplarii, ci cu maxim simt de raspundere!