[AUDIO-FOTO] Două doamne, și nici una!

566

Din bugetul local al municipiului Reşiţa se reabilitează la această oră, cu pavaj, două străzi: Romul Ladea şi Nicolae Grigorescu. Prima arteră are termen de recepţie la sfârşitul acestei luni, iar cea de-a doua, la sfârşitul lunii septembrie.

Romul Ladea a fost deja pregătită de recepţie, dar la verificarea în teren, viceprimarul Paul Vasile nu a fost mulţumit de calitate şi a cerut refacerea parţială a lucrării.

Dacă aceasta are şanse să fie gata în termenul stabilit, nu la fel stau lucrurile cu cea de-a doua, respectiv Nicolae Grigorescu, pentru că aici s-a făcut deocamdată doar o decopertare parţială, iar problemele cu firma de construcţii n-au întârziat să apară.

„Sunt câteva zone în Reşiţa,cum este Nicolae Grigorescu, în care Doamne fereşte de un necaz sau incendiu. Nici maşina de pompieri, nici salvarea nu pot intra pe anumite străzi. Lucrările trebuie abordate mai profesionist, dar din păcate încă se lucrează haotic. Am zilnic întâlniri cu firmele de construcţii, urmăresc ce se întâmplă, dar totul merge foarte greu – a mai afirmat viceprimarul Paul Vasile.

(Daniela Tudor)

2 COMENTARII

  1. Dar la str vanatorilor cine a facut receptia caci nimeni nu venit sa asiste cat ciment au folosit si cum sa tasat ca-ci toate dalele sau lasat si nimeni nu a mai dorit sa verifice si este vorba ca tot aceasta firma face si str vecine si nu sau luat masuri de refacere.

Comentariile sunt închise.