[FOTO-AUDIO] PMP se organizează după fuziune şi se pregăteşte de alegerile parlamentare

96

15% din sufragii şi doi deputați speră să obţină organizaţia judeţeană PMP Caraş-Severin în alegerile parlamentare din toamnă. În prezent, noua structură formată prin fuziunea dintre fostul UNPR şi PMP, se reorganizează. Preşedintele Ion Tabugan spune că nici de-o parte şi nici de alta nu au existat nemulţumiri legate de această fuziune prin absorbţie, aşa cum s-a întâmplat în alte judeţe.

„La nivelul organizaţiei Caraș-Severin s-a constituit Consiliul Executiv Judeţean cu o paritate de 1-1 şi au fost puse pe picioare 60 de filiale locale dintr-un total de 77. Mai avem timp ca până în 15 septembrie să le finalizăm și pe celelalte. În teritoriu, cei care ocupă funcţii de primari sau viceprimari, după caz, au devenit preşedinţi de organizaţii locale”.

După fuziune, PMP Caraş-Severin a devenit a treia forţă politică din judeţ. Partidul are 112 consilieri locali, 8 viceprimari, 4 primari şi 4 consilieri judeţeni, dintre care unul este vicepreşedinte al forului. Organizaţia judeţeană numără aproximativ 5500 de membri.

(Sebastian Dragomir)