[AUDIO] Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci

295

Motto: Viitorul mă interesează foarte mult. Este locul unde am de gând să-mi petrec următorii ani de viață”. Woody Allen

Povestea noastră de 20 de ani continuă cu voi,  împreună într-un miraj al gândurilor pe frecvenţa 105,6 fm. După terminarea celor 3 zile dedicate aniversării postului nostru, ecourile se plămădesc cu sensibilitatea mulţumirii în amintiri care întrupează cele două decenii.

Portativul celor 20 de ani Radio România Reşiţa a fost scris cu emoție, în seara de duminică de ultimii artiști care au încheiat cele 3 zile dedicate aniversării radioului reșițean.

Echipa Radio România Reșița știe că  dimensiunea succesului este măsurată de puterea dorinței, de mărimea visului său și de cum gestionează pe drumul către succes, pentru că în viață, cel mai important lucru nu e unde te afli, ci în ce direcție mergi.

Formaţia reşiţeană PHASER a deschis spectacolul,celei de-a treia seri,  în formă maximă, cu hituri de succes, atât naționale, cât și internaționale și a lansat în Piața Tricolorului din Reșița, piesa ”Mă aprinzi”, un cadou pentru Radio România Reșița la împlinirea a 20 de ani.

Carina Dumitru, solista  trupei,  a fost încântată de publicul reşiţean care a cântat la unison cu ea:

„A fost foarte frumos, atmosfera a fost foarte faină. Cei prezenţi la concert ne-au transmis energia lor pozitivă, ceea ce ne ajută de fiecare dată atunci când suntem pe şcenă, pentru asta o facem, să se simtă ei fericiţi, e minunat, după cum am spus nicăieri nu-i mai bine ca acasă! La mulţi ani Radio Reşiţa, au fost 20 de ani fructuoşi şi la câţi mai mulţi de acum înainte”.

Finalul a aparținut legendarei trupe  PACT, în prim plan cu Leo Iorga şi Adi Ordean, alături de mai tinerii lor colegi. Artiștii au readus în atenția spectatorilor piese de referință ca „Trenul pierdut”, „Să te gândești la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu, oare?”, ”Pseudofabulă”, ”Alerg într-una” sau „Mă voi întoarce”, precum și piese mai noi, printre care „Ploaia care cade”, ”În fiecare zi”, ”Scrisoare”.

Ropote de aplauze, mii de voci care au cântat la unison cu Leo Iorga refrenele unor hituri ale muzicii rock românești, toate într-o atmosferă de bună dispoziție – așa ar putea fi descris concertul Trupei Pact la aniversarea Radio România Reşiţa.

Îndrăgitul solist a apreciat în mod deosebit atmosfera și susținerea publicului, dar și faptul că radioul reșițean i-a rămas un bun și valoros prieten:

  „Aici la Reşiţa am avut întotdeauna un ecou deosebit şi se vede că e un public dornic de lucruri frumoase. E o bucurie a mea să fiu aici alături de Radio Reşiţa şi de oameni, probabil de acea, Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc încontinuare printre oameni cărora trebuie să le cânt sau să le spun un cuvânt de alinare şi de ce nu să arăt că şi cei care pot suferi de boli pot face orice, mai ales atunci când iubesc ceea ce fac . Am apreciat că radioul este singurul mijloc prin care muzica bună ajunge la oameni!”

Adrian Ordean, unul dintre compozitori de marcă ai muzicii ușoare românești, s-a simţit extraordinar alături de  Radio România Reşiţa şi nu a ezitat să ne transmită un mesaj, acum la ceas aniversar:

 „A fost un public extraordinar, eu m-am aşteptat într-un fel, dar nu am crezut că e chiar atât de mişto aici. A fost foarte frumos. La mulţi ani să aveţi multă multă sănătate, longevitate, şi vă mulţumim pentru efortul de a ne promova, pentru că este din ce în ce mai greu pentru o trupă de genul nostru.

Seara s-a încheiat în lacrimi de bucurie și emoție, atât pentru echipa radioului reșițean, dar și pentru artiști și publicul devotat.

Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta, împlinirea noastră și-a ascultătorilor noștri.

 Aceasta este menirea noastră, fiindcă  oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă, iar când construim, ne gândim că o facem pentru totdeauna.

Epilog: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci”.  Steve Jobs

 

 

 

 

 

 

Echipa Radio România Reșița