[FOTO-AUDIO-VIDEO] Direcţia 5 şi Adi Cristescu Band – un spectacol de milioane de ascultători

656

Sărbătoarea Radio România Reşiţa a continuat în cea de-a doua seară a evenimentului aniversar în Parcul Tricolorului.

În deschiderea formaţiei de suflet a Radio România Reşiţa, Direcţia 5, pe scenă a urcat să întreţină atmosfera de sărbătoare Adi Cristescu Band, un tânăr interpret, compozitor şi producător care a demonstrat publicului că ştie să facă spectacol. Spiritul său creativ neobosit l-a ghidat către lumea fascinantă a filmului, compunând muzica pentru scurt şi lung metraje realizate de regizori celebri. Fondator al trupei Korekt, a devenit cunoscut odată cu lansarea hitului “Doar o clipă” într-o colaborare cu Andra. De-a lungul timpului a avut colaborări de succes cu artişti din industria muzicală românească precum: Andra, Lavinia, Elena Gheorghe, Geo da Silva, Neylini, Connect-R, DJ Sava, Nick Kamarera, Zero, Red-Blonde, Pepe, Oana Zăvoranu, Marcel Pavel, Anda Adam, Miky şi mulţi alţii.

Acesta a purtat publicul bănăţean prin repertoriul internaţional, interpretând piese mai vechi şi mai noi. Dintre piesele reprezentative din portofoliul artistului, amintim “Colţ de suflet”, “V.I.P”, “Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine”, “Doar eu sunt perechea ta”, “Suflet lângă suflet”, dar şi piese consacrate ale marilor artişti mondiali.

Programul de la Reşiţa s-a încheiat cu piesa “Colţ de suflet”. Fanii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu starul şi a lua autografe de la Adi Cristescu, entuziasmat de atmosfera din această seară.

După show, artistul a devenit nerăbdător să se întoarcă în mijlocul reşiţenilor şi a declarat:

„Mă bucur că oameni au fost în număr foarte mare şi sunt foarte receptivi. Chiar a fost o atmosferă foarte specială, aici la Reşiţa. Am un band format din buni instrumetişti, dar şi buni prieteni. Şi asta face ca între noi să fie o atmosferă şi o energie plăcută şi pozitivă”.

Adi Cristescu a transmis şi un mesaj ascultătorilor Radio Reşiţa: „Vă iubesc şi vă mulţumesc mult că staţi pe frecvenţă şi că ascultaţi muzica de la Radio Reşiţa, implicit şi piesele mele. Rămâneţi pe frecvenţă şi sper să ne întâlnim cât mai des la astfel de evenimente”.

După aproximativ 60 de minute, pe scenă a urcat Directia 5, trupă ce a fost întâmpinată cu sufletul la gură de miile de fani veniţi din tot judeţul, şi numai, pentru a fredona alături cele mai cunoscute hituri.

Membrii trupei, veterani pe meleaguri reşiţene, au concertat în mijlocul unei atmosfere incendiare. Piesele vechi, dar și mai noi, toate cunoscute publicului au fost cântate în fața a mii de spectatori.

„Am cântat piese pe care le-am compus și înregistrat între anii 1990 și 2016, deci și piese vechi, dar și de pe noul nostru album. Este un show frumos și am rezervat publicului din Reșița inclusiv câteva piese pe care ştim că le reascultă cu mult drag”.

Ce a urmat a fost cum se poate vedea numai la marile festivaluri. Trupa care a fermecat inimile a milioane de români a oferit un concert de nota 20 ascultătorilor Radio România Reşiţa la împlinirea celor două decenii în slujba bănăţenilor, oriunde s-ar găsi aceştia.

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la Reşiţa, site-ul nostru radioresita.ro vă oferă… o imagine sonoră.

Liderul trupei, Marian Ionescu a fost mulţumit că a putut aduce fericire miilor de fani.

„A fost un concert foarte frumos, o seară superbă şi le mulţumim pentru prezenţa la concert, iar vouă, Radio Reşiţa, pentru invitaţie. Am fost cu voi şi la împlinirea 10, 18 şi, iată 20 de ani. Noi suntem acolo unde oamenii sunt fericiţi sau au nevoie de fericire. În toamnă vom scoate un single nou şi îl vom lansa tot la voi”.

Muzică bună, distracție şi multă bucurie. Asta am reușit să aducem sâmbătă seara, în Parcul Tricolorului din Reșiţa.

Cea de-a treia seară a evenimentului oferit de Radio România Reşiţa publicului său va fi duminică, 7 august de la ora 20.00, tot în Parcul Tricolorului, când alături de milioanele de ascultători, pe scenă vor concerta: Phaser, Simona Nae și Pact.

La mulţi ani Radio Reşiţa!

(Echipa Radio Reşiţa)