Previziunile astrale pentru 6 august:

Conjunctia Lunii cu Jupiter reprezinta o ocazie buna pentru a incepe ceva nou sau pentru a va schimba stilul de viata. Puteti demara actiuni importante, mai ales de scurta durata. Bucurati-va de viata si impartasiti si celorlalti aceasta bucurie!

Leu

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca detii toate resursele pentru a face fata cu succes oricarei piedici. Nu ai nicio vina pentru felul in care s-au impotmolit lucrurile, altii au avut un rol ca s-a ajuns aici, dar tu ai exact solutiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Atitudinea pozitiva de invingator increzator in fortele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situatii. Daca-ti torni cenusa in cap, asa cum fac cei din jurul tau, nu faci altceva decat sa-ti tai singur creanga de sub picioare si sa bati pasul pe loc, fara iesire.

Fecioara

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramai tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovaţ dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incat o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pana se calmeaza atmosfera.

Balanta

Este momentul unei analize la rece inainte de a extrage o concluzie finala, deci pregateste-te de o recapitulare cat se poate de obiectiva. Cantareste situatia pe toate partile, impartial, detasaţ fara a te lasa impresionat de nici un fel de argument emotional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro si contra, te va ajuta sa iei o decizie corecta. Cere ragazul necesar pentru aceasta analiza, fara ca nimeni sa nu incerce sa te impinga de la spate.

Scorpion

Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul. Poate cineva incearca sa te atraga intr-o afacere sau, daca iesi la cumparaturi, vezi un obiect pe care ti-l doresti atat de mult incat esti gata sa deschizi portofelul pentru a-ti satisface acea dorinta. Vei regreta mai tarziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rau sa pleci azi de acasa fara bani in buzunar. Asa vei evita ispita de a da totul pe cine stie ce atractie costisitoare!

Sagetator

Daca vezi ca planul inceput mai demult a ajuns intr-un punct critic, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie, semn ca cea in care mergeai inainte nu a fost cea mai buna alegere. E bine sa ai intotdeauna la dispozitie un plan de rezerva, pentru a nu fi obligat sa continui un drum doar din lipsa de alternative. Sigur ai tu o alta idee in minte care ar merita incercata, totul e sa nu te lasi coplesit de nivelul la care s-a ajunş care sa nu-ti permita sa faci doua lucruri simultan. Dupa o vreme, mergand cu ambele cai in paralel, te vei putea rupe de prima varianta, concentrat pe cea de a doua in totalitate.

Capricorn

Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facuţ cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul? Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajunş ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

Varsator

Daca acasa nu te simti in largul tau, iesi din mediul tau stramt si mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor si de atmosfera, pentru ca propriul tau mediu intim nu te prea incanta. Ori planeaza acolo un aer obositor, apasator, din cauza unor probleme de familie, ori te incearca o problema de sanatate pe care o poti contracara mai bine afara, la aer curat. Daca nimeresti intr-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicaţ te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie, dar fa un efort sa nu-i incarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediaţ ca atare primeste energia lor pozitiva cu inima deschisa!

Pesti

Nu ai cum sa te simti bine printre oameni care nu vad in jur decat pericole si motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care sa te agati ca sa iesi la lumina, veti transforma impreuna ziua intr-un cor al plangerii. Cineva ar trebui sa se abtina de la lamentari si lacrimi, dar se pare ca nu vei fi tu acela, pentru ca ai o suferinta pe suflet pe care simti nevoia sa o spui si altora. Parca destainuirea iti face bine, dar nu inseamna ca primesti de la cei din jur prea multe sfaturi care sa te ajute. Tot singur va trebui sa te descurci, pentru ca prietenii tai chiar nu au solutii la problemele tale si privesc situatia destul de egoist.

Berbec

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

Taur

Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta. Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prosţ cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.

Gemeni

Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special! Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest momenţ azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mulţ nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase!

Rac

Nu te teme de cei care sunt in preajma ta si incearca sa te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste si informatii false. E modul lor de a-i da la o parte pe altii, pentru ca au o anumita putere asupra celor din jur apeland la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: esti mai bine informaţ mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie sa te lasi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci cauta sa te impui doar prin adevar si corectitudine. Cat timp scoti la lumina dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, si nu te abati de la adevar, nimeni nu te poate invinge!