Parada clătitelor a făcut senzație la Moneasa

Ediţia din acest an a Paradei Clătitelor a animat la acest sfârşit de săptămână staţiunea arădeană Moneasa, situată la poalele Munţilor Codru Moma, câteva mii de oameni ţinând să participe la cea de a XVI-a ediţie a acestui eveniment tradiţional.

De-o parte şi de alta a aleii din centrul staţiunii au fost amplasate numeroase standuri cu produse tradiţionale româneşti, cu diferite produse alimentare, inclusiv tradiţionalele ‘haluske’ (găluşti fierte în abur) din Nădlac, dar atracţia principală au fost standurile la care se preparau clătite cu diferite dulceţuri, dar şi cu ciocolată.

Cu prilejul acestui eveniment, Consiliul Judeţean Arad a lansat ‘Strategia pentru Moneasa’, având ca scop renaşterea staţiunii, scrie Agerpres.

‘Am decis să nu mai amânăm aceste dezbateri, de aceea am profitat de evenimentul de la acest sfârşit de săptămână pentru a-i invita pe cei interesaţi să participe la discuţiile pentru găsirea celor mai bune soluţii pentru revitalizarea staţiunii Moneasa’, a spuş între altele, cu acest prilej, Claudia Boghicevici.

La rândul său, Iustin Cionca, preşedintele CJ Arad, a subliniat că Moneasa este o staţiune turistică şi balneară de interes naţional, însă doar primăria comunei poate depune proiecte de dezvoltare. ‘Îmi propun să am o discuţie în acest sens cu primarul comunei. Zona este fantastică, este extrem de importantă pentru tot judeţul Arad. Să nu mai spunem de nevoia de locuri de muncă a oamenilor de aici’, a mai spus Iustin Cionca.

sursa foto:adevarul.ro

 

Cele mai citite

Related Articles