Un arădean îi propune premierului Dacian Cioloș ascunderea unor pokemoni Dracula in România

268

Un producător de reclame din Arad, Călin Coman, lucrează la un concept intitulat “Pokémon Dracula” şi îi propune premierului Dacian Cioloş să ia legătura cu compania creatoare a jocului Pokemon Go în vederea unui parteneriat, Pokémoni Dracula urmând să fie ascunşi în România.

Producătorul de reclame arădean Călin Coman anunţă pe contul său de Facebook că lucrează la un concept de Pokémon Dracula.

“O idee de PR pentru România şi nu doar PR… având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă, nu glumesc. Dezvoltăm un concept de Pokémon Dracula…. am ataşat un exemplu făcut de mine ( doar în scop de prezentare)…vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat… şi ascundem aceşti Pokémoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti din România, de la Castelul Bran până în pădurile frumoase din România. Şi facem asta public în media internaţională (…) Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum”, scrie Călin Coman.

Arădeanul spune că a contactat deja producătorii cunoscutului joc Pokemon Go.

Majoritatea celor care comentează postarea creatorului de reclame consideră ideea acestuia ca având potenţial.

“Deşi deja detest jocul (prin simplul fapt că e peste tot, oriunde te uiţi, orice asculţi), ideea ta e genială”, scrie unul din prietenii virtuali ai lui Călin Coman.

“Acum că ştie toată lumea că avem una din cele mai rapide conexiuni la Internet, de ce să nu ne folosim resursele şi să profităm de isterie? – locul potrivit, momentul potrivit 🙂 Back to the roots, avem combinaţii de gene foarte reuşite toţi, autentice à la Maramureş, avem de ce să fim mândri”, scrie o utilizatoare.

O altă utilizatoarea atrage atenţia lui Călin Coman că “ultima oară când au vrut să facă Dracula Park în genul de la Disneyland, dar mai mic şi realizat de români, proiectul a fost omorât de BOR…pentru că <demoni.. satana….>…după reacţiile metaforei celor de la Taxi…nu cred că acum va fi diferit”.

Sursa: ziuadevest.ro