Unei tinere i s-a interzis accesul într-un supermarket, pe motiv că era îmbrăcată indecent!

O tânără însoţită de parinţi, care a fost la cumpăraturi într-un supermarket din Lugoj, a avut parte de o surpriză de proporţii.

Agentul de paza de la Parabo i-a interzis accesul tinerei în vârsta de 17 ani, invocând faptul că ar fi avut o ţinută indecentă. Gestul agentului i-a revoltat pe parinţii tinerei, iar până la un conflict verbal între cele doua părţi, nu a fost decât un pas.

Fetei mele de 17 ani i s-a interzis de către omul de ordine să intre în magazin, acesta apreciind că ţinuta este indecentă, fiica mea fiind îmbrăcată cu “pantaloni scurţi şi body”. Am solicitat intervenţia şefului de magazin, atitudinea acestuia fiind doar una de aplanare a conflictului generat. Şeful i-a spus agentului de paza că, “trebuia să o laşi să intre”, a declarat tatăl fetei pentru LugojOnline.ro.

Bărbatul este de părere că aceasta nu este o rezolvare corectă a situaţiei, în care ar putea fi implicaţi în viitor şi alţi clienţi. Tatăl fetei mai spune că magazinul nu are nici un fel de atenţionare în legătura cu ţinuta clienţilor şi atrage atenţia lugojenilor să aibă grijă cum se îmbracă când merg la magazinul Parabo, pentru a nu trece printr-o astfel de situaţie penibila şi să fie daţi afară din magazin.

Sursă: Ziua de Vest

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles