[AUDIO-FOTO] Meci omagial între fostele glorii ale fotbalului reşiţean

169

Gala Fotbalului  a avut loc, ieri, la Reșița. Suporterii reșițeni au avut ocazia sã se întâlnească cu vedete ale fotbalului din Banatul Montan, peste 40 de foști fotbaliști fiind prezenți în Valea Domanului. Evenimentul a început cu o partidă omagială, în care au evoluat jucători ai echipelor reșițene, CSM și Gloria. Fotbaliștii, care au jucat în trecut în Valea Domanului s-au impus cu 4-3, poarta Metalului fiind apărată de Valentin Boșca și Gheorghe Popa. Acesta din urmă a vorbit despre însemnătatea evenimentului:

Despre această inițiativă a vorbit și președintele Asociației Județene de Fotbal, Viorel Lolea:

Unii dintre cei mai valoroși fotbaliști care au jucat la aceste cluburi s-au reunit și au oferit un meci de senzație. Printre aceștia s-a numărat și internaționalul Dorinel Munteanu care s-a arătat foarte încântat de această inițiativă:

Despre zvonurile care spun că Dorinel Munteanu ar putea devenii antrenorul secund al echipei naționale a României acesta a declarat:

Au fost foarte multe voci care consideră că aducerea unui selecționer străin la naționala României este o mișcare greșită și că va face mai mult rău.  Dorinel Munteanu ne-a spus părerea lui  despre această mutare:

Evenimentul a început cu o partidă omagială, în care au evoluat jucători ai echipelor reșițene, CSM și Gloria. Fotbaliștii, care au jucat în trecut în Valea Domanului s-au impus cu 4-3. La finalul jocului organizatorii au oferit: distincții, diplome, tricouri, medalii tuturor participanţilor și fiecărei echipe câte o cupă.

Alexandru Galbenu