[AUDIO] Încă trei medalii în palmaresul atleților de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș

361

Clubul Sportiv Școlar Caransebeș a obținut alte trei medalii,  la Campionatele Naționale pentru copii, desfășurate la Iași. Aceștia au participat cu mai mulți sportivi, la categoriile de copii  I, 12-13 ani și copii II, 10-11 ani. Rezultatele sportivilor din Caransebeș sunt catalogate de antrenorul emerit, Cristian Dragomir ca fiind foarte bune:
”Rezultatele obținute au fost unele foarte bune, culminând cu medalia de aur pe care a câștigat-o Sorina Ciuche, cu un rezultat formidabil, 2 minute 19 secunde și 46 de sutimi, la proba de 800 de metri, fiind unul dintre cele mai bune rezultate la nivel mondial, la această categorie de vârstă. În proba de triatlon, la copii II, Denisa Ludica în vârstă de 11 ani, a obținut medalia de argint, iar la aceeași categorie, Lucian Ștefan, a obținut medalia de bronz. ”

În opinia specialiștilor, Sorina Ciuche este o sportivă, care poate cuceri multiple titluri internaționale. Pentru Radio Reșița, sportiva din Caransebeș a declarat:

”Am simțit că pot și am alergat mai bine decât celelalte. Am făcut un timp foarte bun și așa am obținut acest rezultat. Mulțumesc pentru susținere: Cristian Dragomir, Iuliana și Marian Enache.”

Majoritatea sportivilor de la CSS Caransebeș s-a clasat în primii 8  la această competiție, ceea ce confirmă așteptările antrenorilor.

(Alexandru Galbenu)