[FOTO-AUDIO] Recital de operă într-un cadru mirific, pe malul Lacului Mare din Oravița

Un tablou mirific, lacul liniștit cu lebăda plutind pe luciul său, pădurea care înconjoară lacul și voci care ne-au umplut sufletele de bucurie și extaz“. Așa descria o spectatoare recitalul de operă ce a avut loc pe malul Lacului Mare din Oravița. Altora le-a trezit nostalgie: “Mi-a amintit de perioada romantică în care eram îndrăgostită, ar trebui să retrăiesc măcar jumătate din momentele de atunci“.

Dacă în urmă cu nici doi ani spectacolul “Opera Night” umplea până la refuz sala barocă a primului teatru din România, Teatrul Vechi “Mihai Eminescu” din Oravița, în această seară, tenorul Mircea Șonea și prietenii săi au reeditat magia muzicii de calitate oferind un spectacol de neuitat. Au cules ropote de aplauze alături de Mircea Șonea – cel care a făcut posibil acest eveniment, soprana Laura Mărginean și mezzosoprana Gabriella Varvari. Aceștia au interpretat arii, duete şi terţete din opere şi operete, cât şi din music-hall-uri celebre. Recitalul a fost acompaniat de Aida Marc la pian, iar clasa de balet a Casei de Cultură “George Motoia Craiu” din Oravița, coregraf Loredana Pența, a fost la înălțimea așteptărilor. Evenimentul a fost organizat sub egida Primăriei, a Consiliului Local Oravița și a Asociației “Sfânta Ecaterina”, iar Radio România Reșița a fost partener media.

Același spectacol va fi susținut mâine, de la ora 18.00 și pentru publicul meloman din Moldova Nouă. De această dată, evenimentul va avea loc pe faleza orașului.

Andreea Lupșa vă introduce în atmosferă:

 

Cele mai citite

Related Articles