Consilierii judeţeni au fost validaţi. Urmează alegeri

Astăzi s-a desfăşurat şedinţa solemnă de înmânare a certificatelor de atestare a calităţii de consilier judeţean celor 31 de reprezentanţi ai partidelor desemnaţi să facă parte din acest for.
Preşedintele Biroului electoral judeţean, judecătorul Rustin Ceasc, a prezentat la începutul reuniunii, desfăşurarea de forţe administrative implicate în procesul alegerilor locale, de la membri birourilor electorale, la forţele de pază şi ordine, şi a mulţumit pentru corectitudinea în care s-au desfăşurat acestea în Caraş-Severin. Şi conducătorii celor 4 partide care şi-au trimis reprezentanţii în consiliu s-au declarat mulţumiţi de aceste alegeri , după care a urmat înmânarea certificatelor. Vă reamintim că 14 reprezentanţi ai PSD, 13 ai PNL, şi câte doi din partea PUNR şi PMP vor forma noul consiliu judeţean Caraş-Severin. La şedinţa solemnă au participat prefectul judeţului, Florenţa Albu, senatori şi deputaţi de Caraş-Severin, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate, foşti consilieri.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare , Prefectura va convoca prima şedinţă de constituire a noului consiliu.(Daniela Tudor)

Cele mai citite

Related Articles