ALEGERI LOCALE 2016: Cărăşenii au decis cine îi va conduce în următorii patru ani

Primăria Moldova Nouă a fost câştigată de reprezentantul PNL, Adrian Torma. Locuitorii oraşului Oţelu Roşu au decis ca în următorii patru ani să reprezentaţi de Luca Mălăiescu.

malaiescu si torma

Candidatul PNL, Gheorghe Românu se pare că a câştigat din nou alegerile locale la Anina, rămânând primar şi pentru următorii 4 ani. Şi Oraviţa va avea aceelaşi edil în continuare, Costel Dumitru Ursu, candidatul PSD a obţinut cele mai multe voturi.

ursu si romanu

Datele parţiale arată că Primăria Băile Herculane a fost câștigată de liberalul Cristian Miclău. Acesta are 40 de ani, este căsătorit şi are un băiat. Este absolvent de administraţie publică şi a lucrat de-a lungul timpului ca taximetrist, recepţioner şi în prezent în domeniul bancar.

În comuna Copăcele a câștigat candidatul PSD, Ion Ilie Hîrțaucă. Candidaţii social-democraţi au câştigat în comunele Domaşnea, Marga, Teregova, Cornereva, Luncaviţa, Bucoşniţa, Buchin, Bolvaşniţa. La Ramna rămâne pe funcție Madga Ciurea, de la PNL. La Văliug a câștigat actualul primar, Sorin Blaga. La Vermeș rămâne în fotoliul de edil-șef Ion Iacob Damian. La Zăvoi va conduce primăria liberalul, Doru Cîrdei. Ion Borduz a câştigat un nou mandat la Fîrliug, dar din partea PSD. Primăria Bozovici a fost câștigată de social-democratul Adrian Stoicu. Liberalul Mirco Lechici a obținut un nou mandat la Primăria Răcășdia. La Sasca Română a câștigat candidatul PSD, Ionel Poplicean. La Vermeș va ocupa fotoliul de primar candidatul PSD, Ion Iacob Damian.

Capitala Almăjului va fi condusă tot de actualul primar. Social-democratul Adrian Stoicu a fost preferat de alegătorii din Bozovici.

În Clisură Dunării au fost împărţite voturile tot între PSD şi PNL. Social- democratul Ionel Poplicean a câştigat un nou mandat la Sasca Montană, la Berzasca a câştigat liberalul Petru Furdui, la Coronini, liberalul Ilie Bogoescu. În Sicheviţa, primarului în funcţie Nicolae Kramer i-a fost încredinţat un nou mandat. Candidatele PSD Olgiţa Ghiţă şi Mira Radovancovici ocupă în continuare fotoliul de primar la Socol şi Pojejena. În Berlişte a câştigat Nicolae Orăvicean, iar în Ticvani, candidatul PMP Aurel Jivan merge într-un nou mandat. Comuna Lăpușnicu Mare va fi condusă și următorii 4 ani de Ion Lala, aflat la al cinciclea mandat.

Candidatul PSD, Martin Cornea a câștigat primăria comunei Zorlențu Mare, iar la Ezeriș a câștigat candidatul PNL, Ioan Rusu. Social-democratul Tiberiu Vîncu va conduce în continuare primăria Naidăș.

9 COMENTARII

  1. interesant ar fi daca ne-ati spune si procentul de participare la vot ……de acolo tragem concluzia cati cetateni au /cu drept de vot/ au fost de acord cu primarul ales….

    • gogu jurnalistul–am inteles ca participarea la vot in Oravita a fost 42%, daca 60% l-au votat iinseamna ca doar 1/4 /un sfert / din populatia cu drept de vot l-au votat …….ar trebui sa se gandeasca “alesii” la acest fapt..,

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles